PREVENTIV. 300 de angajați ai unei fabrici de materiale sanitare trimiși în izolare la domiciliu

18 Apr 2020 | scris de A.A.
PREVENTIV. 300 de angajați ai unei fabrici de materiale sanitare trimiși în izolare la domiciliu

După ce o angajată a Raguse Medizinische Produkte Romania SRL, din Cisnădie, a decedat la începutul săptămânii din cauza COVID-19, conducerea firmei a luat decizia de a opri activitatea și de a-i trimite pe oameni în izolare la domiciliu.

Surse neoficiale susțin că opt angajați ar fi fost confirmați cu noul coronavirus, alături de alte două persoane, membre ale familiilor unor salariați.

Activitatea în fabrică a fost suspendată până în 30 aprilie urmând ca în funcție de evoluția situației să se decidă dacă poate fi reluată în condiții de siguranță pentru angajați.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, la fabrica de produse medicale Raguse Medizinische Produkte Romania SRL s-a dispus măsura izolării la domiciliu pentru întreg personalul.

„Pentru persoanele care au prezentat simptome specifice COVID-19, acestea au fost consultate de personalul SAJ Sibiu și ISU Sibiu, iar în urma intervențiilor au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde au fost internate. Momentan se află sub observație iar după caz sub tratament specific”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, conform tribuna.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră