Ponta îşi va lansa asociaţia în a doua jumătate a lunii februarie

22 Ian 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ponta îşi va lansa asociaţia în a doua jumătate a lunii februarie

"Azi am operaționalizat pagina de Facebook. Urmează website-ul, amenajarea sediului principal din București, cooptarea de noi membri și parteneri, lansarea oficială (în a doua jumătate a lunii februarie), primele acțiuni și proiecte etc. Mulțumesc tuturor celor care s-au arătat interesați și dornici să sprijine activitatea noastră! Multumesc jurnaliștilor pentru publicitatea gratuită - sunt convins că vom avea un parteneriat foarte bun și în continuare. Voi încerca și eu și ceilalți membri ai BSRP să folosim în interes general cunoștințele pe care le avem, ca semn de mulțumire pentru pozițiile și funcțiile de mare onoare și responsabilitate pe care poporul român ni le-a încredințat!", a anunţat fostul premier.

Conform paginii de Facebok, unul dintre obiectivele BSRP este să elaboreze și să pună la dispoziția instituțiilor publice și private, opiniei publice naționale și internaționale puncte de vedere, analize și strategii competente și eficiente privind dezvoltarea proiectelor și parteneriatelor între țările din Regiunea Mării Negre, a Orientului Apropiat și a Balcanilor.

BSRP nu se va implica în disputele de politică internă, nu va promova partizanatul și sectarismul politic sau ideologic, nu va finanța campanii politice şi nu va promova și nici nu va sprijini interese private aflate în contradicție cu interesul public din România și din celelalte state din regiune.

Membrii fondatori ai BSRP sunt: Victor Ponta, Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu, Mirel Palada, Geanina Pușcașu, Robert Cazanciuc, Sorin Câmpeanu, Florin Jianu, Cristian Socol, Marius Nica şi Dan Sultănescu. Membru de onoare al Boaed-ului este Irakli Garibashvili. Lista va fi completată în curând cu alţi membri de onoare, membri activi, parteneri și colaboratori.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră