Iohannis a plecat în Spania, până la 22 aprilie

17 Apr 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Iohannis a plecat în Spania, până la 22 aprilie

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a plecat din ţară luni, urmând a reveni în data de 22 aprilie. Iohannis se află în Spania, într-o vizită privată, a anunţat site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului şi-a petrecut sărbătorile de Paşti la Sibiu, alături de familie. Klaus şi Carmen Iohannis au participat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, precum și la slujba de duminică.

Președintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj tuturor românilor, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, afirmând că spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să ne dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

 

 

"În aceste zile în care sărbătorim Sfintele Paști, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toți românii, fie că se află în țară sau în afara granițelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune și liniște, o bucurie a renașterii pe care o împărtășim cu cei dragi. Să avem cu toții sufletul plin de speranță și lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbătorii să ne dea încrederea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Înviat", a spus Iohannis, intr-un mesaj video postat pe site-ul Președinției.

Șeful statului a urat românilor ca Sărbătorile Pascale să le aducă bucurii, liniște și pace sufletească.

"Sărbătorile Pascale să vă aducă bucurii, liniște și pace sufletească, pe care să le împărtășiți cu cei dragi! Hristos a Înviat!", a mai spus Klaus Iohannis.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră