Ginerele lui Ceauşescu, Mircea Oprean, bătut în curtea Politehnicii

19 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ginerele lui Ceauşescu, Mircea Oprean, bătut în curtea Politehnicii

Profesorul Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, a fost bătut joi seară de doi indivizi în curtea Politehnicii Bucureşti, unde predă. El a suferit mai multe leziuni.

Mircea Oprean a fost internat în Spitalul Municipal. Polițiștii susţin că nu a fost vorba de o tâlhărie. Doi indivizi au încercat să îl înjunghie. și l-au lovit cu pumnii. Incidentul s-a petrecut joi seară, conform antena3.ro.

”Domnia sa mi-a spus că doi indivizi l-au așteptat în parcare, lângă mașină. A reușit să se blocheze în mașină, a sunat la 112 și a anunțat incidentul”, a povestit Ecaterina Andronescu.

"Am fost victima unei lucrături", a spus ginerele lui Nicolae Ceaușescu pentru Antena 3. El susţine că după ultima emisiune la care a participat, la Antena 3, a fost amenințat și înjurat la telefon.

Fostul soţ al Zoiei Ceauşescu a fost invitat recent la emisiunea lui Mihai Gâdea, unde a spus că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu şi că era omul Securității, pentru că altfel nu avea cum să ajungă la Anvers.

În replică,Traian Băsescu a spus despre Oprean că este "propagandist voluntar, un om urât care trăieşte din minciună". 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră