Dragoste cu năbădăi. Amorezi celebri din România postdecembristă

22 Ian 2016 | scris de Mara Răducanu
Dragoste cu năbădăi. Amorezi celebri din România postdecembristă

 

FOSTUL PRIMAR NICHITA SE CREDEA EMINESCU, IAR PE A LUI BLONDĂ...VERONICA MICLE 

Cine nu îşi aduce aminte de Gheorghe Nichita? Da, da, fostul primar de Iaşi, cercetat în mai multe dosare de procurorii DNA. Da, acel primar care îşi spiona iubita cu ajutorul Poliţiei Locale, trimiţându-i  pe ditamai oamenii în uniformă să verifice dacă scârţăie sau nu patul de la hotelul în care se cazase femeia iubită. De curând, blonda lui Nichita, Adina Samson, pardon fosta, căci între timp s-a rupt lanţul de iubire,  i-a adus lui Nichita acuzaţii incredibile: infracţiuni de agresiune şi cu tentă sexuală.  Blonda s-a plâns că a fost hărţuită. Chiar în biroul fostului edil de Iaşi. În timp ce anchetatorii efectuau audieri în dosarul spionării prin intermediul poliţiştilor locali, Samson a depus documentul în care a lansat acuzaţii de hărţuire, hărţuire sexuala şi ameninţare.

primarul nichitaaa_

Anda Samson şi Gheorghe Nichita, pe vremea când nu se rupsese lanţul de iubire 

___________________________________

În plângere, Samson aminteşte de o discuţie pe care ar fi avut-o cu Eugen Chiscă, fostul şofer al primarului, în care acesta i-ar fi spus, parafrazandu-l pe Nichita, ca “este în stare să plăteasca un miliard unui prostovan ca să-mi (n.r. referirea se face la Samson) taie fata cu cuţitul”.  Samson a mai amintit de un episod ce s-ar fi petrecut în iulie 2014, atunci cand Nichita ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. De asemenea, pe 9 octombrie 2014, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat să o violeze, se mai arată în plângere.

 

Citeşte şi: http://www.mariustuca.ro/actualitate/15254-acuzatii-noi-pentru-gheorghe-nichita-primarul-amorez-din-iasi-retinut-primarul-nichita-denuntat-de-iubita

 

Citeşte şi: http://www.mariustuca.ro/actualitate/6587-gheorghe-nichita-suspendat-din-functia-de-primar-al-iasiului

„Poate sunt psihopat, poate că-s nebun, poate că o să înnebunesc...“

nichitaaaa

Fostul primar Gheorghe Nichita apare într-o nouă înregistrare audio, în care îşi implora amanta, pe Adina Samson, să nu îl parăsească. Edilul îi spune că ea ar putea fi muza pe care el nu şi-o poate scoate din minte şi se compara cu poetul Mihai Eminescu. „Poate sunt psihopat, poate că-s nebun, poate că o să înnebunesc. Poate că o să ajung şi eu ca Eminescu, să am obsesii sau o muza, şi aia ai fi tu. Pot să te "lovesc" cu mintea mea ca să nu mai exişti acolo. Dacă o sa te scot de acolo din mintea mea, nu ştiu. Dar poate exişti acolo. Am incercat şi incerc să te scot",  spunea Gheorghe Nichita.

 

REMUS TRUICĂ- PATRICIA KASS- IRINA TRUICĂ 

 

Citeşte şi: http://www.mariustuca.ro/actualitate/23454-irina-truic%C4%83,-audiat%C4%83-dna

Nici afaceristul Remus Truică- chipeş, celebru şi putred de bogat- nu a avut o soară mai bună. Tot femeia, de data aceasta, soţia a fost cea care l-a adus pe afacerist în faţa procurorilor. Irina Truică le-a dat detalii anchetatorilor despre creditul de 3 milioane de euro luat de soţul ei în 2008, credit care trebuia returnat după trei ani.  „O asemenea structură a creditului ar fi însemnat ca soţul meu să producă venituri de cel puţin 100.000 euro luna, pentru a rambursa sumele împrumutate. Or, soţul meu nu a înregistrat niciodată venituri de un astfel de nivel, nici măcar pe societăţile în care era implicat, cu atât mai puţin pe persoana fizică", le-a spus Irina Truiă anchetatorilor, potrivit datelor de la dosar. 

remus truicaa

Irina Truică şi Remus Truică, un război al orgoliilor ajuns până  în faţa procurorilor DNA 


Mai mult, Irina Truică le-a spus procurorilor că soţul ei a garantat creditul cu terenuri care nu îi mai aparţineau: „Soţul meu a vândut două loturi de valoare redusă unei persoane despre care bănuim că era angajată a BRD, la un preţ foarte mic, pentru ca numai după două săptămâni, aceleaşi loturi să fie aduse drept garanţie de către aceeaşi angajată a BRD la creditul luat de Remus Truică".
Remus Truică este urmărit penal în dosarul bancherilor după ce procurorii DIICOT au descoperit că el că a fost beneficiarul unor credite frauduloase în valoare de peste 35 de milioane de euro. În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal şi alţi oameni de afaceri importanţi, printre care Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu. De asemenea, procurorii au disjuns un dosar şi pentru creditul luat de Elena Udrea.

 

Citeste si: http://www.mariustuca.ro/actualitate/21842-zi-grea-pentru-truic%C4%83,-andronic-%C5%9Fi-prin%C5%A3ul-paul-ace%C5%9Ftia-vor-afla-ast%C4%83zi

 

TRUICAAA

 Remus Truică, miliardarul rasat care i-a cucerit inima Patriciei Kaas 

 

Citiţi şi:http://www.mariustuca.ro/actualitate/21615-fosta-so%C5%A3ie-a-lui-c%C4%83lin-popescu-t%C4%83riceanu,-audiat%C4%83-%C3%AEn-dosarului-lui-remus-truic%C4%83-2

Ruptura dintre Irina Truică şi soţul ei a început s-a produs prin 2011, atunci când  Patricia Kaas şi-a publicat autobiografia, „L'ombre de ma voix“. Iata ce scria la acea vreme cântăreaţa  despre relaţia cu un miliardar român, pe care l-a cunoscut după ce a fost invitată să cânte la aniversarea acestuia. Nu-l numeşte pe Remus Truică, dar era clar că  se referea la fostul şef  de cabinet al lui Adrian Nastase: „Gazda vorbeste perfect franceza, germana şi engleza, bineînteles. Ştie multe lucruri despre mine şi mă devoreaza din ochi. Eu remarc mai ales femeia tanara şi frumoasă care stă lângă el, soţia sa. Pare un pic absentă, ca şi când s-ar simti jenată ca stă cu noi. A doua zi dimineata, vine personal să mă ia de la hotel, la bordul unui bolid roşu. Traseul în viteza va fi ocazia unei veritabile declaraţii de dragoste". „Amantul meu devine un fapt cotidian. Ştie să facă dragoste şi are întotdeauna mii de poveşti să-mi spună“. Motivul pentru care Patricia Kaas s-a despărţit de Remus Truică e dorinţa acestuia de a-i controla viaţa: „Amantul meu şi-ar dori ca eu să nu mai cânt decât pentru el. Impresia tristă ca nu sunt decât un trofeu pentru el începe să mi se insinueze încet în minte. Eu sunt celebră, el este bogat“, scria cântăreaţa. 

 

OLTEAN ŞI CRINUŢA, IPOSTAZE TANDRE: EA ŞEFĂ LA ANRP, EL DEPUTAT 

 

Tot de la o femeie pare să i se fi tras şi deputatului Ioan Oltean. Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean au fost fotografiaţi în biroul şefei Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), în ipostaze indecente. Pozele au fost ataşate la dosarul trimis de procurori la Parlament, odată cu cererea de avizare a reţinerii şi arestării preventive a lui Ioan Oltean, dar şi judecătorilor care au decis arestarea preventivă a Crinuţei Dumitrean, în dosarul ANRP 4. Magistraţii spun că relaţia celor doi nu era doar profesională, ci mai degrabă intimă.

crinuta 222

Crinuţa Dumitrean, şefa preferată a lui Ioan Oltean 

 

Citiţi şi: http://www.mariustuca.ro/actualitate/21339-ioan-oltean-%C8%99i-c%C4%83t%C4%83lin-teodorescu-afl%C4%83-azi-dac%C4%83-r%C4%83m%C3%A2n-sau-nu-f%C4%83r%C4%83-imunitate

Capturile în care apar cei doi dovedesc relaţia amoroasă dintre Crinuţa Dumitrean şi Ioan Oltean şi confirmă mărturiile angajaţilor ANRP, care spuneau că deputatul era prezent în permanenţă în biroul Crinuţei, iar după ce închideau uşa, nimeni nu avea voie să îi deranjeze, potrivit RTV. Astfel, Curtea Supremă arată că „planşele foto care relevă întâlnirea dintre Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean în biroul şefei ANRP şi ipostaza care nu obiectivează o întâlnire de lucru, rezultă indubitabil relaţia apropiată dintre aceasta şi inculpatul Oltean Ioan“. Avocatul Crinuţei Dumitrean a spus că aceste probe se referă doar la o relaţie între inculpată şi deputatul Oltean, apreciind că indiferent de natura acestei relaţii, aceasta nu poate constitui temei al acuzării. „Mai arată că fotografiile ataşate la dosar nu au nicio legătură cu activitatea Comisiei Centrale de Stabilire a Despăgubirilor”, potrivit încheierii Curţii Supreme.

crinuta dumitreabn 2

De ce sunt acuzaţi Crinuţa şi Oltean 

Reamintim că Ioan Oltean, fost vicepreşedinte PDL, a fost adus cu mandat la Direcția Națională Anticorupție în dosarul despăgubirilor ANRP, fiind ridicat de la aeroport pentru a fi adus pentru audieri la DNA. Sursele judiciare au precizat că Ioan Oltean va da declaraţii într-un dosar în care se fac cercetări privind o despăgubire ilegală care ar fi fost acordată de Comisia pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP. Într-un alt dosar privind despăgubiri ilegale de la ANRP, cunoscut ca "Bica 1", sunt judecaţi, pentru abuz în serviciu, opt foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor - fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în calitate de fost reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, Crinuţa Dumitrean, Sergiu Ionuţ Diacomatu, Cătălin Florin Teodorescu, Remus Baciu, Lăcrămioara Alexandru, Oana Vasilescu şi Dragoş George Bogdan. Evaluatorul Emil Nuţiu şi omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Deputatul Ioan Oltean declarat, în decembrie 2014, că "în afară de faptul că a recomandat-o" pe Crinuţa Dumitrean premierului Emil Boc pentru a fi preşedinta ANRP, "nu a avut niciun fel de altă interferenţă cu activitatea acesteia" şi că propunerea sa "a fost făcută cu bună-credinţă". "La vremea respectivă, nu exista niciun indiciu care să conducă la suspiciuni privind pregătirea ei profesională şi corectitudinea", spunea Ioan Oltean.

 

Citiţi şi: http://www.mariustuca.ro/politica/21037-ioan-oltean-victima-sistem-partid

 

 ioan Olteannn

Deputatul Oltean susţine că doar a recomandat-o pe Crinuţa 

 

Citiţi şi: http://www.mariustuca.ro/actualitate/21036-oltean-%C5%9Fi-crinu%C5%A3a,-fotografii-%C3%AEn-ipostaze-indecente

 

Într-un alt dosar privind despăgubiri ilegale de la ANRP, cunoscut ca "Bica 1", sunt judecaţi, pentru abuz în serviciu, opt foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor - fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în calitate de fost reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, Crinuţa Dumitrean, Sergiu Ionuţ Diacomatu, Cătălin Florin Teodorescu, Remus Baciu, Lăcrămioara Alexandru, Oana Vasilescu şi Dragoş George Bogdan. Evaluatorul Emil Nuţiu şi omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Deputatul Ioan Oltean declarat, în decembrie 2014, că "în afară de faptul că a recomandat-o" pe Crinuţa Dumitrean premierului Emil Boc pentru a fi preşedinta ANRP, "nu a avut niciun fel de altă interferenţă cu activitatea acesteia" şi că propunerea sa "a fost făcută cu bună-credinţă". "La vremea respectivă, nu exista niciun indiciu care să conducă la suspiciuni privind pregătirea ei profesională şi corectitudinea", spunea Ioan Oltean.

 

PRIMARUL BOŞCOADEALĂNEAGĂ:FILMUL ESTE O FĂCĂTURĂ! 

 

Nici primarul Buzăului nu a scăpat de ochii presei în ceea ce priveşte escapadele sale amoroase. O înregistrare video în care vedetă pare a fi primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, a fost dată pe email mai multor redacţii, de pe o adresă anonimă, edilul fiind în compania a două tinere.  Primarul Buzăului afirmă că este o filmare trucată și că este vorba de un șantaj. Analistul politic Bogdan Chirieac consideră însă că se impune o anchetă în legătură cu înregistrarea. Înregistrarea, care a stat mai bine de trei ani ascunsă, a fost făcută public cu câteva luni înainte de alegerile locale şi parlamentare.

primar boscodeala

Primarul Boşcodeală, ajuns din nou în atenţia presei, pentru escapadele sale amoroase 

Citiţi şi: http://www.mariustuca.ro/actualitate/4215-dosare-primari-presedinti-judecatori-dosare-presedinti-dosare-primari-dosare-judecatori


Primarul Constantin Boșcodeală a afirmat însă că "Filmul este o făcătură. În cursul acestei zile, m-am consultat cu avocatul și o să depun o plângere la Parchet. După părerea mea, filmul este un șantaj. Nu pot să-mi dau seama", a declarat primarul, citat de Antena 3.

Dosarul „Gloria Buzău”

În Dosarul „Gloria Buzău”, Constantin Boscodeala, primarul PSD al Municipiului Buzau, este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata. Concret, Boscodeala este acuzat ca timp de sase ani ar fi acordat unor asociatii sportive, printre care si Fotbal Club Gloria Buzau, in mod ilegal, fonduri nerambursabile din bugetul local si le-ar fi asigurat folosinta gratuita a Complexului Sportiv Gloria Buzau.
Pe 10 februarie 2015, la prima sentinţă, Constantin Boscodeală a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră