Federaţia Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor: Bine ai venit acasă, Liviu!

28 Mai 2019 | scris de M.C.
Federaţia Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor: Bine ai venit acasă, Liviu!

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor fac referire, într-un comunicat de presă intitulat "Bine ai venit acasă, Liviu", la condiţiile pe care liderul PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, le poate găsi în penitenciar. 

"Bine ai venit acasă, Liviu! Mai jos, câteva învăţături utile pentru carantină şi pentru cei câţiva ani de după – Iartă maşina aia mioritică în care te-au adus la noua ta casă, dar alta n-am avut. Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinantat şi subminat. Ştii matale! Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani să ne dărâmi cu tot cu justiţie şi puşcării! Dacă reuşea Tudorel să libereze toţi deţinuţii, acum făceai puşcărie singur. Toată Rahova era, practic, a ta. N-aţi reuşit, şi-a fost o doar o întâmplare că sluga s-a dovedit nevredincă. Greu eşec!", se arată într-un comunicat de presă de marţi, al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Reprezentanţii Federaţiei fac referire la condiţiiledin penitenciare.

"Camera o găseşti aşa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo 3 ori banii de investiţii pentru penitenciare în timp ce plângeai şi te smiorcăiai la televizor de mila miilor de infractori condamnaţi pe nedrept pentru crime, tâlharii, violuri, hoţii şi alte blestemăţii. O să-i cunoşti mai bine şi-o să plângeţi împreună. (...) Poate te miră că-i cam îngust, ori că-i olecuţă de mucegai sau că-s prea mulţi colegi în cameră. Preocupat fiind cu amnistii şi graţieri, deşi aveai pe mână banii ţării, ai uitat să repari puşcăriile şi să le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din drona. Nu credeai că ţi se întâmplă şi ţie justiţie", scrie în comunicat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră