Donaţii prin SMS pentru "Cuminţenia Pământului"

27 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Donaţii prin SMS pentru

De asemenea, vor putea fi făcute donaţii online, licitaţii publice, cutii virtuale de donaţie şi evenimente special organizate în acest scop. Pentru donaţiile prin SMS, vor fi încheiate acorduri cu toți operatorii de telefonie mobilă. Numerele de telefon la care se vor putea face donații vor fi anunțate într-o săptămână.

Dan Suciu nu a spus însă cum vor fi returnați banii donați prin SMS, dacă în urma campaniei nu se vor strânge sumele necesare pentru achiziționarea operei "Cumințenia Pământului".

"Noi plecăm de la premisa că strângem banii respectivi, de aceea facem toate mecanismele și stabilim toate motoarele de strângere a fondurilor. (...) Să plecăm de la premisa că strângem banii — de aceea facem această campanie — și să arătăm această solidaritate națională față de un bun public care intră în patrimoniul cultural al României și (...) al nimănui altcuiva", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, conform agerpres.ro.

Dan Suciu nu a dat nici detalii despre sumele colectate până acum în cadrul campaniei. "Luni avem o conferință de presă prin care avem o lansare (...) formală a campaniei. (...) Încercăm să avem și participarea premierului", a adăugat Suciu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră