De la 1 octombrie studenții vor putea procura bilete CFR și online

11 Sep 2020 | scris de A.V.
De la 1 octombrie studenții vor putea procura bilete CFR și online

De la 1 octombrie studenții vor putea procura bilete și online, nu doar la casele de bilete. Această facilitate este solicitată de tineri de aproape patru ani, relatează Radio România Actualități.

Pentru a beneficia de acest serviciu un student trebuie să își facă un profil de utilizator pe site-ul CFR Călători. Este o decizie care-i ajută atât pe cei care frecventează învățământul superior, dar și pe reprezentanții Căilor Ferate, a declarat Dan Costescu, directorul general al companiei.

”Este vorba despre o facilitate oferită studenților de a putea cumpăra și online. Până acum erau obligați să meargă la casele de bilete din stații și să cumpere biletul de acolo, chiar în ziua călătoriei sau, și mai incomod, înainte de călătorie cu câteva zile. Începând de la evitarea aglomerațiilor la casele de bilete înaintea acestor perioade sau înainte de weekenduri până la evidențierea clară și planificarea suplimentărilor”, a declarat Dan Costescu.

Pentru acest sfârșit de săptămână, CFR Călători va introduce vagoane suplimentare la trenurile care circulă spre și dinspre litoral, în condițiile în care cererea este foarte ridicată pe aceste rute.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră