Twitter își lasă angajații să lucreze de acasă pentru “totdeauna”

13 Mai 2020 | scris de I.D.
Twitter își lasă angajații să lucreze de acasă pentru “totdeauna”

Compania americană a transmis că angajații au opțiunea de a lucra de acasă pe toată durata contractului, începând de acum.

Decizia a fost luată în urma rezultatelor bune pe care platforma de socializare le-a înregistrat, după ce personalul a început să lucreze de acasă pentru respectarea regulilor de siguranță. Niciun angajat n-a mai venit la birou după data de 11 martie.

Reprezentanții companiei au scris într-o postare: “Twitter a fost printre primele companii care au adoptat sistemul de lucru de acasă în contextul Covid-19, dar n-o să fim printre primii care să se întoarcă la birouri.”.

“Poziționarea noastră în piață ne-a permis să adoptăm rapid acest model, fiind deja orientați spre decentralizare și susținerea ideei că angajații ar putea lucra de oriunde".

“Ultimele luni ne-au demonstrat că putem face asta cu succes. Așa că, dacă funcția și meseria permit lucrul de acasă și dacă respectivii angajați preferă să continue în acest mod, noi suntem de acord”, au spus oficialii Twitter.

Compania a menționat că, în cazul celor care vor să se întorcă totuși la birou, o pot face după ce se va relua activitatea în sedii. Asta nu se va întâmpla, însă, mai devreme de luna septembrie.

Google și Facebook și-au extins, de asemenea, programul de muncă de acasă până în 2021.

Alte stiri din It

Ultima oră