Cum vrea Cioloş să fie transparent: Porţi deschise la Guvern de 1 Decembrie

28 Noi 2015 | scris de Gabriela Antoniu
Cum vrea Cioloş să fie transparent: Porţi deschise la Guvern de 1 Decembrie

De Ziua Naţională, românii vor putea vizita sediul Guvernului, iar gazde le vor fi premierul Dacian Cioloș, vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei premieruluu Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu. Dacian Cioloş va participa la parada militară din Piaţa Constituţiei, după care va veni la Palatul Victoria.

Accesul în clădire se va face pe la intrarea principală. În intervalul orar 11.00 – 16.00 se vor putea vizita Sala Muntenia - unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.

“Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine“, declară premierul Dacian Cioloș.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră