#colectiv Claudiu Petre, EROUL din „clubul groazei“. A salvat două persoane înainte să fie răpus de flăcări

28 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
#colectiv  Claudiu Petre, EROUL din „clubul groazei“. A salvat două persoane înainte să fie răpus de flăcări

Claudiu Petre, un tânăr blogger pasionat de rock, a mers, în noaptea de 30 octombrie, alături de prieteni, în Club Colectiv, pentru a participa la concertul trupei Goodbye to Gravity.

Ceea ce ar fi trebuit să fie momente frumoase  şi muzică bună, s-a transformat, în câteva secunte, într-un infern.

Claudiu a reuşit însă să iasă printre primii din „clubul groazei“. Nu l-a răbdat însă inima să rămână acolo şi să privească nepăsător la disperarea celor prinşi în mijlocul iadului. Aşa că s-a întors. Şi a salşvat două vieţi. Din păcate, a fost răpus depus de flăcări...

În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a-i salva. „Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze“, a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia.

claudiu taryiu

ULTIMUL MESAJ POSTAT DE CLAUDIU PETRE

Înainte de tragedia de la Colectiv, Claudiu Petre, eroul care a salvat o fată și apoi s-a întors în club, a postat, vineri, un mesaj cutremurător pe Facebook.
"Au trecut 24 de ore de când am pus un ticket (151029-000223) la Telekom România... încă nici un răspuns... E OK... vine weekend-ul... nu cred că am nevoie de Internet", au fost ultimele rânduri scrise de Claudiu Petre pe Facebook, potrivit dcnews.

 

claudiuu colectiv

 

claudiu tarziuu

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră