Bruges, București, Londra sau Reykjavik: „București, fiindcă aici sunt cele mai tari petreceri”

08 Noi 2016 | scris de Istvan Deak
Bruges, București, Londra sau Reykjavik: „București, fiindcă aici sunt cele mai tari petreceri”

„Vreți praline de ciocolată? Atunci mergeți în Belgia, la Bruges. Vreți să faceți baie la temperaturi negative? Atunci alegeți o deplasare în capitala Islandei, Reykjavik. Vreți să mergeți într-o cafenea de lux? Atunci o găsiți în Olanda, la Utrecht! Vreți o experiență unică într-un muzeu? Atunci Londra este locul potrvit. Vreți petrecere, voie bună și să vă distrați până dimineața? Atunci veniți la București”, notează cei de la Bento.

„De ce să vii în capitala României? Fiindcă e locația perfectă pentru petreceri, mai ales toamna. Ce anotimp e mai indicat să pierzi o noapte dansând într-un club, iar a doua zi să o petreci în pat? Cine mai are energie dimineața, poate să cutreiere orașul, dar obligatoriu să viziteze Muzeul Satului, un fel de muzeu al țăranului de acum câteva secole din România. Cu o cafea în mână puteți pierde ore în șir prin parcul uriaș, descoperind diferitele regiuni ale României într-un singur loc”, adaugă sursa citată.

”Să nu uitați de Casa Poporului, una dintre clădirile cu cea mai mare suprafață din lume. Acolo puteți să aflați ce poate face un dictator comunist țării sale. Aveți zboruri ieftine și directe spre București, mai ales dacă mergeți în extrasezon. Unde să dormiți? Cea mai bună variantă, ca și în alte metropole europene, în gazdă. Alternativa o reprezintă hotelurile ieftine, care nu aparțin marilor lanțuri internaționale”, mai scriu cei de la Bento.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră