Bucureşti: Coadă la voucherele Primăriei pentru biciclete. Cererile pot fi trimise şi pe email

24 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Bucureşti: Coadă la voucherele Primăriei pentru biciclete. Cererile pot fi trimise şi pe email

Sute de bucureşteni s-au înghesuit luni pentru a prinde un voucher de 500 de lei acordat de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea unei biciclete sau trotinete, inclusiv electrice, după ce municipalitatea a anunţat că distribuirea acestor tichete se va face după principiul "primul venit, primul servit". Pentru a evita aglomeraţia, Primăria Capitalei a anunţat că solicitările pot fi trimise şi online.Programul "Bicicliști în București" se va desfăşura până la 31 decembrie.

Dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul "Bicicliști în București", pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primăria Capitalei  a luat decizia ca aceste cereri să poată fi depuse și prin e-mail, a anunţat municipalitatea într-un comunicat..

Astfel, pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanții să printeze, să completeze formularul de înscriere care se află pe site-ul www.pmb.ro, la secțiunea 'Bicicliști în București', să-l semneze, și să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părți în cazul celor cu vize de reședință), la adresa biciclisti@pmb.ro

Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeași zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid și ghișeele pentru relații cu publicul.

Municipalitatea va acorda 5000 de vouchere. Termenul limită pentru depunerea solicitărilor de participare la proiect este 10 august 2017. Participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie cetăţeni români, cu domiciliul sau reşedinţă în Capitală; vârsta minimă de 18 ani; să nu fie salariaţi ai Primăriei nici ai instituţiilor subordonate. Lista beneficiarilor va fi publicată pe pagina de internet www.pmb.ro. 

Voucherul este destinat exclusiv pentru achizţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot. Dacă produsul achiziţionat are o valoare mai mică de 500 de lei,  pot fi achiziţionate, pe aceeaşi factură fiscală, mai multe produse din cele acceptate în proiect şi/sau accesorii: căşti de protecţie, dispozitive de iluminat şi semnalizare, sonerii, ciclocomputere, conform hotnews.ro. 

Dacă valoarea produsului este mai mare decât cea a voucherului, diferenţa va fi suportată de participant. 

Sursa foto: hotnews.ro

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră