Acuzatul de hărțuire a șefei DNA a fost arestat preventiv

14 Sep 2016 | scris de Magda Marincovici
Acuzatul de hărțuire a șefei DNA a fost arestat preventiv

Tribunalul a admis o cerere de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT, însă decizia nu este definitivă, dar este executorie.

DIICOT a anunțat miercuri că l-a reținut pe Daniel Dragomir pentru constituirea unui grup infracțional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice, instigare la fals informatic și instigare la violarea secretului corespondenței.

Daniel Dragomir este un fost ofițer SRI și a ocupat funcția de șef grupare sectoare informativ-operative în Direcția Generală de Prevenire și Combatere Terorism din cadrul Serviciului Român de Informații. În anul 2015, el a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență și spălare a banilor.

Potrivit DIICOT, Daniel Dragomir a intrat în legătură, prin intermediul unei persoane, cu un reprezentant al companiei israeliene Black Cube, căruia i-a împărtășit strategia sa și scopul urmărit, respectiv denigrarea unor persoane pe care le considera responsabile pentru trimiterea sa în judecată de către Direcția Națională Anticorupție.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră