Alertă la Marea Neagră. Trei pescari, printre care și patronul cherhanalei din 2 Mai, au dispărut de miercuri

07 Mar 2019 | scris de A.V.
Alertă la Marea Neagră. Trei pescari, printre care și patronul cherhanalei din 2 Mai, au dispărut de miercuri

Poliţiştii de la Garda de Coastă Constanţa caută trei pescari dispăruţi în larg de miercuri după-amiază. Poliţiştii au primit apelul seara după ora 20.00 şi au trimis mai multe nave în zonă.

Totodată, autorităţile române le-au contactat pe cele din Bulgaria pentru sprijin, informează stiri.tvr.ro.

Cei trei pescari din 2 Mai au dispărut pe mare, după ce au ieşit cu barca pe furtună şi nu s-au mai întors. Unul dintre ei este Stănică Gheorghe, zis şi Călin, patronul Cherhanalei din 2 Mai, potrivit unei informații difuzate în exclusivitate de observator.tv.

Cei trei pescari dispăruţi pe mare se numesc Vasile Pârvu, Călin Cristin şi Gheorghe Stănică. Cel din urmă este patronul Cherhanalei din 2 Mai şi un investitor cunoscut în turismul din sudul litoralului, potrivit sursei citate.

Nimeni nu ştie dacă mai sunt în viaţă.

Două nave de patrulare ale Poliţiei de Frontieră şi o ambarcaţiune a Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) sunt mobilizate de peste 10 ore într-o operaţiune de căutare a celor trei pescari, informează Garda de Coastă.

UPDATE

Un elicopter a survolat zona, iar la misiune au participat şi echipe din Bulgaria.

Salvatorii nu au găsit nici veste de salvare sau alte obiecte de semnalizare, pe care pescarii ar fi trebuit să le aibă în barcă.

CREDIT FOTO: observator.tv

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră