Elena Udrea, semi-nudă, cu sarcina la vedere, pe coperta revistei Viva

30 Aug 2018
Elena Udrea, semi-nudă, cu sarcina la vedere, pe coperta revistei Viva Galerie foto (3)

O nouă imagine în care apare fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, devine virală. Aceasta circulă pe rețelele de socializare de joi dimineață, stârnind tot soiul de comentarii. Elena Udrea, însărcinată în șapte luni, apare semi-nudă, cu sarcina la vedere, într-un pictorial realizat de revista Viva.

Apariția acestei imagini pune astfel capăt tuturor speculațiilor privind sarcina sa, până acum deloc evidentă în imaginile în care politiciana condamnată la închisoare în România și solicitantă de azil politic în Costa Rica a apărut.

„O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum este refugiată”, așa este creionat portretul Elenei Udrea, fost politician român, de ziariștii revistei Viva, publicație a Ringier.

Udrea a anunțat că este însărcinată și că este vorba despre o sarcină gemelară, dar la un moment dat a afirmat că unul dintre fetuși nu a rezistat, astfel încât sarcina a fost dusă mai departe pentru un singur făt.

Udrea, care are 44 de ani, a anunţat la sfârşitul lunii februarie că a solicitat statut de refugiat politic în Costa Rica, pentru că se consideră o victimă a unui proces politic.

Condamnată pentru luare de mită şi abuz în serviciu, în dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire generală de Poliţia Română, care a postat pe site o fotografie a acesteia, după ce poliţiştii au solicitat instanţei emiterea unui mandat european de arestare şi a unei cereri de urmărire internaţională.

Pictorialul apare pe coperta numărului din septembrie al revistei Viva, care va apărea pe piață la 31 august. Cu această ocazie, Udrea a acordat un interviu, în care vorbește despre sarcină, afirmând că este vorba despre o fetiță, care va fi botezată Eva Maria. Elena Udrea mai vorbește și despre relația cu Adrian Alexandrov (33 de ani), fost manechin, cu care are o relație de mai bine de doi ani.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră