Tucker Carlson: "agențiile de informații îi șantajează pe membrii Congresului, asta nu este democrație"

22 Apr 2024
Tucker Carlson: "agențiile de informații îi șantajează pe membrii Congresului, asta nu este democrație"

 În timpul unui podcast difuzat vineri cu Joe Rogan Tucker Carlson vorbește despre o conversație pe care a avut-o cu un membru al Congresului despre influența deținută de serviciile de informații, scrie RealClearPolitics
 

TUCKER CARLSON: Membrii Congresului sunt îngroziți de agențiile de informații. Nu e o bănuială. Mi-au spus asta, inclusiv oameni care fac parte din Intel Committee (Comisia Permanentă pentru Informații a Camerei Reprezentanților Statelor Unite) și inclusiv oameni care conduc Intel Committee. Oamenii a căror sarcină este să supravegheze și să mențină respectarea legii pentru aceste agenții secrete enorme ale căror bugete nici nu le putem ști -- „bugetele lor negre”. Ei sunt părinții, agențiile sunt copiii. Le este frică de agenții. Asta nu este compatibil cu democrația.

Democrația este un sistem cu adevărat simplu, chiar și o democrație reprezentativă ca a noastră. Poporul conduce, o face prin alegeri, își exprimă preferințele prin vot. Ei își trimit oamenii în capitală pentru aconduce guvernul în numele lor.

Ori de câte ori ai oameni nealeși care nu sunt responsabili în fața nimanui iau marile decizii, nu ai o democrație. Ai altceva, alt sistem. Aș numi-o tiranie sau cum vrei să-i spui. Nu este o democrație.

Deci este foarte evident, se joacă în fața tuturor și nimănui nu-i pasă și nimeni nu face nimic în acest sens.

Și cred că motivul este că sunt amenințați. Și dacă te uiți la președinții de comisie care permit ca acest lucru să se întâmple, an de an după an, toți sunt -- oamenii spun că sunt compromisi sau șantajați,  eu nu am dovezi în acest sens. Dar îi cunosc și toți au lucruri de ascuns. Știu asta cu adevărat. Și, deci, nu este imaginație că un președinte de comisie care permite supravegherea fără mandat a americanilor sau orice alt abuz, cunoscând pe deplin sau ascunzând adevărul despre UAP, ignorând Legea privind divulgarea UAP din 2023 (UAP Disclosure Act of 2023). De ce fac asta? Nu este imposibil să ne imaginăm că sunt oameni care au o problemă cu băutura sau cu o viață sexuală ciudată -- și asta este foarte comun acolo sus -- si de aceea o fac. Pentru că nu vor să fie expuși. Nu am dovezi în acest sens dar nu este o nebunie să presupunem că s-ar putea întâmpla.

I-am spus cuiva, o persoană foarte puternică, zilele trecute, într-o conversație din bucătăria mea, un oficial ales — deține o funcție foarte înaltă, o persoană foarte faimoasă. Înnebuneam, eram atât de supărat de supravegherea oamenilor fără mandat, de finanțarea acestor războaie nebunești și i-am spus tipului, care servește într-unul dintre corpurile legislative. Am spus: „Toți acești oameni sunt controlați. Toți au vieți sexuale ciudate și toate aceste lucruri pe care le ascund și sunt șantajați de agențiile de informații”.

Și el a spus, iar eu citez: „Știu”.

Am spus ca, bine, așa că în acest moment, doar admitem că este real? De ce permitem asta să continue?

Alte stiri din Externe

Ultima oră