România, pe harta internațională a golfului. Prima competiţie oficială la Teleac, cu Prinţul Sturdza, Segărceanu şi Contra

28 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
România, pe harta internațională a golfului. Prima competiţie oficială la Teleac, cu Prinţul Sturdza, Segărceanu şi Contra Galerie foto (3)

Prințul Dimitrie Sturdza, selecționerul primei reprezentative, Cosmin Contra, şi căpitanul echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu, au fost prezenți, sâmbătă, la debutul sezonului competițional și la inaugurarea terenului de golf de la Teleac, lângă Alba Iulia, cel mai mare din ţară şi care deţine şi cel mai lung parcurs din Europa - PAR 6, de 735 de metri, informează ziarulunirea.ro şi agerpres.ro.

Aproape 140 de jucători, inclusiv străini, participă sâmbătă şi duminică la prima competiţie din calendarul 2018, care cuprinde în acest an peste 20 de turnee ce se vor desfăşura până în luna octombrie. Lovitura de start a fost dată de către prinţul Dimitrie Sturdza.

Prima lovitură a avut-o prințul Dimitrie Sturdza care a afirmat, apoi, că aveam nevoie în România de o astfel de investiție, cum vezi doar în Europa de Vest, America sau Africa de Sud.

Dimitrie Sturdza, un mare pasionat de sport, fost campion al Elveţiei la tenis, ese şi jucător de golf. Chiar în sediul fabricii de cosmetice pe care a fondat-o în Elveţia, Deesse, avea un simulator unde uneori petrecea clipe de relaxare.

Selecționerul echipei naționale, Cosmin Contra, prezent la inaugurare, a declarat că golful este a doua sa pasiune, după fotbal, scrie ziarulunirea.ro.

Clubul de golf va organiza în acest an peste 20 de competiții sportive, din mai până în octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie și participa la competiții variate.

CREDIT FOTO: ziarulunirea.ro

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră