Omul lui Putin provoacă scandal în Rusia. Are un ceas de 500.000 de euro!

03 Aug 2015
Omul lui Putin provoacă scandal în Rusia. Are un ceas de 500.000 de euro!
 Imaginile cu purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, purtând un ceas estimat la peste 500.000 de euro, la căsătoria sa cu o campioană olimpică la patinaj, creează controverse în Rusia, în plină criză economică, scrie tdg.ch.

Foarte mediatizată, ceremonia a avut loc la 1 august în staţiunea Soci, pe litoralul Mării Negre, în absenţa lui Vladimir Putin, dar în prezenţa unor invitaţi aleşi pe sprânceană.

Atenţia s-a îndreptat rapid spre ceasul purtat de omul de încredere al lui Putin, identificat de liderul opoziţiei Aleksei Navalnîi drept un Richard Mille RM 52-01, produs într-o serie de numai 30 de exemplare!

Valoarea acestui ceas decorat cu un cap de mort din aur roşu este de circa 565.000 de euro, a afirmat acesta pe blogul său, citând un email de la fabricantul elveţian.

Navalnîi a mai publicat şi alte fotografii în care apare Peskov purtând la mână ceasuri scumpe, precum Rolex, Omega sau un alt Richard Mille.

Potrivit lui Peskov, a cărui declaraţie de avere face referire la 132.000 de euro venituri anuale, ceasul pe care îl purta la mână în ziua căsătoriei era un cadou de la soţia sa, campioană olimpică la patinaj artistic la Torino, în 2006. (M.C)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră