Prognoza meteo: miercuri, 25 martie

25 Mar 2020
Prognoza meteo: miercuri, 25 martie

Vremea în țară se va menține deosebit de rece. În regiunile vestice, sudice și parțial în centru, cerul va fi noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte va ninge. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare. 

Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări îndeosebi la munte, în nord-estul Munteniei și pe litoral, unde la rafală vitezele vor fi în general de 55…80 km/h, iar în zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj de 80…100 km/h, spulberând puternic zăpada. Izolat se va forma ghețuș sau polei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime se vor situa între -10 grade în estul Transilvaniai și 5 grade pe litoral. Local în nordul, centrul și estul țării va fi brumă.

În București: vremea va fi deosebit de rece și închisă. Vântul va avea intensificări, temporar cu viteze la rafală de 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi in jur de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

 

Alte stiri din Verde

Ultima oră