Opera Comică pentru Copii transmite live toate spectacolele programate în luna martie

09 Mar 2020
Opera Comică pentru Copii transmite live toate spectacolele programate în luna martie

”Opera Comică pentru Copii se aliniază măsurilor luate de autoritatea noastră, Primăria Municipiului București, și credem că acestea reprezintă cele mai bune variante de prevenție pe care le putem adopta”, se arată într-un comunicat al Operei Comice pentru Copii.

În același timp, suntem alături de publicul nostru, copii, tineri și adulți, care ne calcă pragul cu deplină încredere. Motiv pentru care, astăzi am decis în Consiliul Director continuarea tuturor producțiilor și transmiterea acestora în regim profesional, online, live, la orele programate în stagiune.

În acest sfârșit de săptămână vom transmite live din Sala Mare spectacolele cu distribuțiile stabilite ale recentei premierei ,,Cenușăreasa”, astfel încât copii să poată urmări artiștii pe care îi apreciază și producțiile pe care le îndrăgesc la Opera Comică pentru Copii. Din Salonul Mozart se va transmite spectacolul ”6 mâini și un pian”. De asemenea, pe 21 martie vom debuta prin a transmite online, o premieră: spectacolul de balet, Scufița Roșie, la Sala UnderGrant.

Coordonatorii Atelierelor Micul Artist vor avea transmisiuni și din cadrul atelierelor, astfel încât copiii să nu își întrerupă activitatea și să mențină legătura cu mentorii de care sunt atât de atașați.

Toate departamentele Operei Comice pentru copii vor pregăti intervenții online astfel încât copiii să fie în continuă legătură cu Opera Comică pentru Copii: Magazinul OCC va prezenta jocuri și activități creative, departamentul machiaj va prezenta tutoriale pentru facepainting, se vor realiza tururi în spatele cortinei, se vor redifuza zilnic spectacolele înregistrate, povești de seara citite de artiști, interviuri cu personajele noastre. Prin toată această adaptare a activității, ne dorim să fim conectați și cu românii de peste graniță, în special cu cei din zonele afectate de acest virus.

Programul de activități îl vom afișa în cursul zilei de miercuri, 11 martie, pe site-ul instituției noastre, www.operacomica.ro

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră