Visul seicilor din Saint Germain: Ronaldo, Neymar si Lewandowschi

28 Oct 2015
Visul seicilor din Saint Germain: Ronaldo, Neymar si Lewandowschi
 PSG viseaza sa castige Liga Campionilor.Dar cum? In ciuda zecilor de milioane de euro investite de miliardarii din Qatar, echipa, desi domina campionatul francez , nu prea “respira” in Liga Campionilor.

Dar acum, scrie L'quipe, sefii clubului se pregatesc de marele asalt : vor sa devina cea mai buna echipa din Europa. De aceea , pentru sezonul urmator, PSG se pregateste sa faca cele mai tari achizitii de jucatori.

Primul pe lista este Ronaldo, pentru care, se spune , in aceasta vara ,seicii erau dispusi sa ofere 150 de milioane de euro.

Cum Ibrahimovici este la final de contract iar portughezul da semne ca acum, la final de cariera, nu prea ar mai sta la Madrid, aceasta varianta este destul de plauzibila.

Si, dupa cum spun reclamele de la teleshopping, asta nu e tot pentru ca daca Perez se va opune, parizienii au si un plan B.

PSG a pus ochii de mult pe Neymar pe care l-ar dori in atac alaturi de Ronaldo. Interesanta optica seicilor din Saint Germain:nu-l vor nici pe Messi si nici pe Luis Suarez ci tin neaparat sa-l aduca la Paris pe brazilian.

Si cum si-ar dori un atac “devastator” l-ar mai vrea pe Lewandowschi, uluitorul fotbalist polonez de la Bayern. Bine, pe lista PSG s-ar mai afla si Thomas Muller dar francezii ,deocamdata, se afla doar in faza in care au bani si nu stiu ce sa faca cu ei. Si tot deocamdata se vede ca proprietarii lui PSG vor doar vedete si nu neaparat o echipa.

Alte stiri din Sport

Ultima oră