Veste proastă pentru Barcelona. Ronaldo ar putea primi de la PSG 25 milioane de euro pe an. Și Messi?

12 Iul 2015
Veste proastă pentru Barcelona. Ronaldo ar putea primi de la PSG 25 milioane de euro pe an. Și Messi?
Cristiano Ronaldo ar cam pleca de la Real Madrid.Nu ca ar duce-o rau aici, unde are un salariu de 17 milioane de euro pe an. Si-apoi e vorba de Real, poate cel mai popular club de fotbal din lume. Dar, la 30 de ani, cand finalul de cariera se vede din ce in ce mai clar, parca merita sa incerci o noua aventura. Si nu oriune, ci la Paris.

Paris Sant Germain , clubul francez cu patroni din Qatar, si l-ar dori pe portughez in echipa cat acesta mai poate juca la nivel de nare performanta in speranta ca vor obtine si ei un trofeu de Liga a Campionilor.
Au bagat pana acum in echipa sute de milioane de euro dar ,undeva , prin sferturi echipa e trimisa mereu acasa.

De aceea , dupa ce au incercat, fara succes , sa-l aduca pe Messi, solutia Ronaldo pare mai accesibila.

Cum portughezul nu este prea incantat de ceea ce se intampla la Real, unde Perez este tot mai imprevizibil iar noul antrenor, Rafa Benitez se lauda pe toate drumurile ca noul Real trebuie sa-l valorifice la maximum pe Bale, acesta miscare spectaculoasa poate avea loc in aceasta vara. De aceea in discutiile informale cu seicii de la Paris, Ronaldo a cerut ca Ibrahimovici sa fie indepartat de la echipa pe motiv de nepotrivire de caracter. Normal ca orgoliosul si imprevizibilul suedez nu s-ar putea intelege prea bine cu faimosul Ronaldo, doar doua sabii nu incap intr-o teaca.

De aceea , Ibrahimovici a fost scos repede la vanzare, pe un pret de nimic, 6,5 milioane de euro, numai sa plece ca sa poata veni repede Cristiano la Paris. Si Zlatan ar cam pleca, s-a saturat de fandoselile frantuzilor si si-ar dori dulceata vietii de la Milano. Inter si Ac Milan si l-ar dori in echipa dar Zlatan mai are o retinere:la PSG ia 13 milioane de euro pe an iar amaritii de italieni nu-i pot da decat cel mult 6,5 milioane.

Se asteapta ca seicii sa completeze diferenta si asta numai daca Ronaldo chiar isi duce pana la capat intentia: sa plece de la Real.

Mai ales ca PSG n-ar ezita sa-i dea cam 25 milioane de euro pe an. Fara TVA! Dar asta este o veste proasta pentru Barcelona. La un asemenea salariu, Messi, tot ce-i posibil, va cere mai mult... exact ca anul trecut cand a fost aceiasi poveste. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră