Vara lui Mendes. A făcut transferuri de 400 de milioane de euro

03 Sep 2015
Vara lui Mendes. A făcut transferuri de 400 de milioane de euro
Jorge Mendez este cel mai in voga impresar al fotbalului european. In aceasta vara ,de pilda , a intermediat transferuri de 400 de milioane de euro.

El l-a dus pe Martial la United pentru 50 de milioane de euro, pe Di Maria la PSG pentru 63 de milioane de euro dar si pe Otamendi la City pentru 42 de milioane de euro. E impresarul care scoate bani multi de la cluburi si conditii excelente pentru jucatori.

O mai da si in bara, cum a fost in cazul De Gea, portarul”discordie”intre Real si Manchester United.

Are relatii privilegiate cu numeroase cluburi, si nu oricare:Real Madrid, Chelsea, Atletico, Valencia, Manchester United, Zenit, Besiktas,Monaco. Sunt cluburi care iau si vand numerosi jucatori, cu bugete uriase daca ne gandim la United, Chelsea sau Real.

Impresariaza jucatori de top in frunte cu Ronaldo. Afacerile ii merg bine drept care in vara a hotarat sa se insoare-are 49 de ani.

Nunta cu staif cu invitati pe masura.Printre invitatii de onoare-de fapt, toti erau de onoare-s-a aflat si presedintele clubului Real Madrid , Florentino Perez, dar si un rus de la Londra, Abramovici pe nume.

Dar si un tip dat cu gel-Cristiano Ronaldo- care i-a facut cadou o insula din Grecia.

Alte stiri din Sport

Ultima oră