Van Gaal nu se retrage pana ce nu distruge Manchester

21 Iul 2015
Van Gaal nu se retrage pana ce nu distruge Manchester
Louis Van Gaal avut o cariera iesita din comun ca antrenor(campion al Europei cu Ajax, campion al Germaniei si Spaniei cu Bayern ,respectiv Barcelona) dar de cand a juns la Manchester United nimic nu-i mai iese. Doi ani plini de esecuri, echipa joaca prost iar United nu mai stie cum arata lumea selecta a UCL.


Orgoliosul olandez ia decizii pripite si pare intrat intr-o sarabanda necontrolata a transferurilor tot mai scumpe. L-a adus pe argentinianul Di Maria de la Real Madrid dar dupa un timp l-a trecut pe banca de rezerve nemultumit de evolutia acestuia. O fi de vina Di Maria sau olandezul?

Fotbalist de rasa, columbianul Falcao s-a trezit si el trimis la echipa a doua iar acum, pus pe lista de transferuri. A fost primit cu bratele deschise de Chelsea. Robin van Persie, fotbalist care a facut tot jocul Olandei la Campionatul Mondial din Brazilia( si antrenor era Van Gaal), a devenit si el indezirabil drept carea plecat la Fenerbahce.

Valdez, portar de top, a fost si el scos din lot, tot pe motiv de “nepotrivire de caracter”. Nimic nu-i place lui Van Gaal, intrat intr-o degringolada a rezultatelor slabe fara a gasi un antidot al acestei situatii.

Acum olandezul alearga dupa Bale de la Real Madrid pentru care a oferit 140 de milioane de euro iar acum ademeneste Bayern-ul cu 100 de milioane de euro pentru Muller, cu mult peste cota acestuia.

Nimic insa despre cum ar putea redeveni Manchester uimitoarea echipa de alta data. Van Gaal a anunta ca Manchester este ultima echipa pe care o antreneaza dupa care se va retrage la ferma sa din Portugalia. O intentie buna dar, bineinteles, nu se va retrage pana ce nu va distruge definitiv echipa de pe Old Trafford. Pana acum i-a iesit foarte bine... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră