Usain Bolt a devenit tată pentru prima oară

19 Mai 2020
Usain Bolt a devenit tată pentru prima oară

Celebrul Usain Bolt a devenit tata pentru prima dată. Această veste a fost confirmată de către agentul său reporterilor de la CNN Sport.

Partenera lui Bolt, Kasi Bennett a dat naștere unei fetițe în urmă cu două zile. Vestea cea mare a fost făcută publică luni la prima oră de către primul ministru al Jamacăi, Andrew Holness prin postare pe Twitter:”Felicitări legendei noastre Usain Bolt și partenerei Kasi Bennett la sosirea pe lume a primei fetițe a cuplului”, se preciza în mesaj.

Bolt, în vârstă de 33 de ani, s-a retras din lumea sportului încă din 2017, dar și-a păstrat titlul de cel mai rapid alergător din lume.  El este cel mai renumit sprinter și recordman mondial la proba de 100 m, cu timpul 9,58 secunde (în curs de validare), iar la proba de 200 m, cu 19,19 secunde și împreună cu coechipierii săi, la proba de ștafetă 4 × 100 m, cu 37,1 secunde. Bolt a depășit astfel anumite bariere ce nu se credeau a putea fi depășite curând de condiția umană.

În anul 2008 a devenit primul atlet după Carl Lewis care a câștigat toate aceste trei probe la o singură ediție a Jocurilor Olimpice și primul om din istorie care a stabilit recorduri mondiale la toate trei la aceeași Olimpiadă.

A fost desemnat atletul anului 2008.

Este primul sprinter din lume care este în același timp campion olimpic și campion mondial pe distanțele de 100 și 200 de metri (performanțe realizate la diferență de un an la Olimpiada de la Beijing - 2008 și la Campionatul Mondial de la Berlin - 2009).

Alte stiri din Sport

Ultima oră