US OPEN 2015. Tatăl Simonei Halep: A luptat ca un soldat din Vietnam. I-am spus să nu vină acasă fără cupă!

11 Sep 2015
US OPEN 2015. Tatăl Simonei Halep: A luptat ca un soldat din Vietnam. I-am spus să nu vină acasă fără cupă!
Simona Halep va juca prima sa semifinală la US Open, împotriva italiencei Flavia Pennetta, partida, reprogramată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, va începe în jurul orei 18,00.
Stere Halep, tatăl Simonei, nu și-a însoțit fiica la Internaționalele de tenis ale Statelor Unite, fiind remarcat printre spectatorii partidei de fotbal dintre echipa lui Gică Hagi, Viitorul și CS Universitatea Craiova.

Întrebat de jurnaliști despre jocul Simonei din sferturi, cu Azarenka, Stere Halep a declarat: "A luptat ca un soldat din Vietnam, a fost superbă, incredibil. Mă aşteptam că Simona are puterea să lupte până la ultima picătură de sânge".


Stere Halep este convins că Simona are puterea de a câștiga în acest an US Open și că tenisul practicat de fiica sa va mai crește în calitate."Nu e cel mai bun tenis, Simona poate şi mai mult. Încă n-a dat totul din ea. Simona poate mai mult şi o să demonstreze acest lucru. Eu am avut încredere întotdeauna şi am în continuare că Simona va face minuni. I-am spus să nu vină acasă fără cupă", a mai declarat Stere Halep.

Alte stiri din Sport

Ultima oră