Un miliardar rus i-a platit salariul lui Capello

23 Iun 2015
Un miliardar rus i-a platit salariul lui Capello
Veste buna pentru Fabio Capello, antrenorul RusieI: Alisher Usmanov, un miliardar rus de origine uzbeka a imprumutat Federatia de Fotbal cu banii necesari salariului antrenorului italian

.Capello nu mai fusese platit de sapte luni iar restantele salariale erau de circa 4,9 milioane de euro.Usmanov, aflat si in  comitetul de organizare al  Cupei Mondiale, si-a justificat gestul prin faptul ca inaintea unei competitii majore, nationala are nevoie de liniste, mai ales cand e vorba de antrenor.

Care antrenor a starnit numeroase nemultumiri prin rezultatele slabe ale nationalei.De pilda, ultimul meci din preliminariile Campionatului European s-a terminat cu o infringere, 0-1 cu Austria, chiar la Moscova-putine sanse de calificare pentru Rusia la turneul final.

Se pare insa ca italianul va fi demis, e si acesta un motiv pentru care I s-a platit salariul restant. Capello are un salariu anual de 7 milioane de euro. De cealata parte,Rusia, organizatoare a viitorului Campionat mondial de Fotbal, vizeaza un rezultat cat mai bun la aceste intreceri .

Alte stiri din Sport

Ultima oră