Un meci care ar putea avea cea mai mare audienta din istorie:se joaca El Clasico la Berlin?

25 Apr 2015
Un meci care ar putea avea cea mai mare audienta din istorie:se joaca El Clasico la Berlin?
O echipa germana cu accente spaniole
Un meci care starneste deja discutii aprinse: Barcelona -Bayern, in semifinalele UEL.Paul Breitner, fostul, mare fotbalist german, spune ca vom avea cea mai puternica semifinala din istoria competitiilor inter-cluburi din istorie. Pep Guardiola spune ca , la ora actuala, Barcelona este cea mai buna echipa din lume iar Luis Enrique anunta ca echipa sa va lupta sa castige ambele confruntari. Beckenbauer crede ca echipa catalana este cea mai buna din actuala editie dar asta nu inseamna ca formatia bavareza nu are mari sanse sa ajunga in finala. Declaratiile dinspre Bayern pot fi interpretate si ca o tactica de “adormire” dar un lucru e cert:cele doua echipe sunt cele mai in forma in aceata faza a competitiei.
Confruntarea dintre cele doua formatii are o simbolistica incarcata: Pep Guardiola se intoarce pe Camp Nou in calitate de adeversar,Messi se va confrunta cu antrenorul care l-a facut sa explodeze in istoria fotbalului iar Barcelona va incerca sa razbune acele 7 goluri primite in confruntarile de acum doi ani. Dar , extrem de important, va fi confruntarea tactica pentru ca cele doua echipe practica cel mai curat tiki-taka.( Despre Bayern se spune ca, odata cu venirea lui Guardiola, este o echipa germana cu accente spaniole).

Premiera insolita.Posibila...
Real Madrid, in ciuda calificarii poticnite obtinute in fata echipei Atletico, nu pare, la primul calcul, sa aiba vreo problema in meciul cu Juventus. De altfel, cam toata lumea si-ar fi dorit sa intalneasca formatia italiana, considerata mult mai accesibila. “ Norocul” a fost de partea echipei madrilene care pare sa se pregateasca pentru finala de la Berlin.In ipoteza ca ,in finala, va ajunge Barcelona si Real Madrid vom asista la o premiera insolita:El Clasico se va juca la Berlin, de data aceasta cu o miza enorma :trofeul suprem UCL. Greu de descris cate pasiuni va starni o asemenea confruntare, mai ales ca cele doua echipe sunt printre cele mai populare la nivel mondial. Daca va fi asa, e de asteptat o audienta record, mai ale ca meciurile din competitia europeana sunt transmise in intreaga lume. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră