Umilința supremă! Jucatorii cer ca Mourinho să plece pentru că "echipa joacă urât"

03 Noi 2015
Umilința supremă! Jucatorii cer ca Mourinho să plece pentru că
Ce intamplare! S-a aflat de ce formatia Chelsea merge atat de prost:jucatorii nu-l mai suporta pe Mourinho.

Arogantul si imprevizibilul antrenor portughez si i-a pus pe toti in cap. Dupa o cariera incredibila,  Mou se vede contestat chiar de jucatorii sai. Si, scrie presa engleza, tensiunile s-au amplificat dupa scandalul cu Eva Carneiro. Cam mitocan in comportament in conflictul cu doamna respectiva, Mourinho i-a socat pe toti prin faptul ca a refuzat sa-si ceara scuze. Mai mult, a reusit sa o determine sa plece.

“Lantul de magie” dintre jucatori si antrenor s-a rupt si nu a mai functionat ca in sezonul trecut cand Chelsea a castigat lejer campionatul.

De aici si razboiul deschis intre antrenor si jucatori-nu e greu de anticipat cui va da dreptate Abramovich.

Si inca o surpriza:rebelii il au in frunte pe Cesc Fabregas. Catalanul a plecat de la Barcelona pentru ca nu mai prindea echipa si nu se incadra in schema de joc -tocmai el care venea de La Masia.

Mourinho i-a intins o mana de ajutor si cariera lui s-a relansat.Intresant este motivul pentru care Fabregas e nemultumit :”echipa joaca urat”. E contestat astfel modul in care gandeste jocul.

Intr-adevar, adept al jocului pragmatic, al rezultatului cu orice pret, echipele antrenate de portughez joaca fad si fara imaginatie. E de inteles reactia lui Fabregas venit de la o Barcelona a imaginatiei duse la extrem.Iar Fabregas este sustinut de John Terry si Eden Hazard, doi jucatori emblematici ai echipei.

Si de aceea toti adversarii lui Mou asteapta umilinta extrema a portuhezului:sa fie demis de Abramovich pentru ca jucatorii nu-l mai dorec iar fotbalul promovat de el este urat si plictisitor. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră