TURUL FRANȚEI. Ca de obicei în direct și în exclusivitate pe Eurosport

06 Iul 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
TURUL FRANȚEI. Ca de obicei în direct și în exclusivitate pe Eurosport

Ediția 2016 a Turului Franței va fi în direct pe Eurosport, beneficiind de o acoperire mediatică completă, produsă integral la fața locului. Eurosport va oferi o transmisiune personalizată, bazată pe analizele propriilor experți și cu o narațiune unică și exclusivă.

 

TRANSMISIUNILE ÎN DIRECT ALE ETAPELOR

. Transmisiunile ÎN DIRECT ale Turului Franței 2016 vor avea inserate imagini surprinse de camere adiționale proprii și se vor întinde pe durata a 70 de ore de transmisiuni LIVE. . Principalul expert Eurosport în ciclism, Greg LeMond, va face analizele sale ÎN DIRECT. . Experții Eurosport vor dezvălui detalii de culise și vor oferi sfaturi în programul „Tech Talk” („Discuții Tehnice”).

. În timpul transmisiunilor în direct, cu ajutorul unui program computerizat de urmărire, vor fi generate statistici importante.

. Cele mai interesante tweet-uri ale cicliștilor sau ale experților vor fi difuzate în timpul transmisiunilor.

 

GREG LEMOND

. “LeMond on Tour” este programul zilnic care cuprinde reportaje cu principalul expert Eurosport în ciclism. . Inserate în transmisiunile etapelor vor fi analizele în direct ale lui Greg LeMond cu părerea sa despre cursa aflată în plină derulare.

. Greg LeMond va face analiza fiecărei etape în programul zilnic „Tour de France today” („Turul Franței astăzi”), ce va încheia transmisiunea etapei

 

TOUR DE FRANCE EXTRA (TURUL FRANȚEI EXTRA)

„Tour de France Extra” este producția studio LIVE principală a Eurosport. Programul va fi difuzat de două ori pe zi, înainte și după etapă, va dura 20 de minute și va fi produs la fața locului cu fostul ciclist profesionist spaniol Juan Antonio Flecha, cu Ashley House și cu Laura Meseguer. Programul cuprinde interviuri în direct, reportaje, secțiunea „Tech Talk” și recunoașterea traseului.

 

TOUR DE FRANCE TODAY (TURUL FRANȚEI ASTĂZI)

„Tour de France today” este programul zilnic difuzat la încheierea etapei ce prezintă rezumatul cursei făcut de Greg LeMond și de Ashley House. Programul cuprinde analiza celor mai importante momente ale cursei, interviuri exclusive, imagini din culisele echipelor prin reportajele de tip „Sports Insiders” și prin imaginile surprinse de camerele on-board.

 

BEST OF TOUR DE FRANCE (REZUMATUL TURULUI FRANȚEI)

La finalul Turului Franței, Eurosport va difuza un program de o oră ce va trece în revistă cele mai importante și interesante momente ale competiției prin secvențele respective, preluate din transmisiunile în direct.

Alte stiri din Sport

Ultima oră