Tsitsipas: "Nu vreau să spun lucruri rele despre despre Nadal, dar ..."

04 Iul 2023
Tsitsipas: "Nu vreau să spun lucruri rele despre despre Nadal, dar ..."

Într-un interviu acordat presei grecești SDNA, Stefanos Tsitsipas aplaudă regularitatea lui Novak Djokovic și critică stilul de viață al lui Nadal, scrie RMCSport

Înainte de a începe turneul de la Wimbledon Tsitsipas vorbește despre motivele din spatele succesului lui Novak Djokovic, în timp ce critică stilul de viață al spaniolului:

"A găsit formula secretă care îi permite să fie prezent la fiecare Grand Slam, să meargă departe fără nicio problemă împotriva oricărui adversar. Funcționează ca un ceas! I-am observat și mi-am dat seama cât de profesionist este în ceea ce face. Este normal ca el joaca la acest nivel.", a spus Tsitsipas despre Djokovic

Dar Tsitsipas nu s-a mulțumit să-l laude pe sârb.

 "Nu vreau să spun lucruri rele despre Nadal, dar are diferite obiceiuri care l-au costat cariera din cauza accidentărilor și știu de ce se întâmplă asta. Novak a evitat asta, dieta lui este cea mai incredibilă care există în tenis, recuperarea lui este cea mai avansată pe care am văzut-o, așa că iau anumite elemente și le adaug la propriul meu tenis. Cred că de aceea este atât de puternic la o vârstă la care ai putea crede că nivelul scade, așa cum este normal."

Nick Kyrgios nu este imun la critici

După această întrebare despre Nadal și Djokovic, Stefanos Tsitsipas răspunde la o întrebare despre Nick Kyrgios. Relația dintre cei doi bărbați este rece, iar grecul nu ezită să arunce o nouă săgeată, chiar dacă Kyrgios nu va participa la Wimbledon: „Pentru mine, Kyrgios este un bun jucător de iarbă, chiar dacă nu este la fel de profesionist în anumite domenii, cum ar fi fitness, și asta știm cu toții. Are talent, poate juca pe o suprafață care nu este atât de solicitantă din punct de vedere fizic precum zgura, de exemplu. Se descurcă, cumva."

''Sper să devin tipul pe care toată lumea îl urăște'', a spus Stéfanos Tsitsipas în urmă cu o lună, înainte de startul Roland-Garros. 

În acest ritm, grecul va continua să-și facă dușmani.

Alte stiri din Sport

Ultima oră