Totti a fost invitat de Enrique la finala UCL. Capitanul Romei va sustine Barcelona

03 Iun 2015
Totti a fost invitat de Enrique la finala UCL.  Capitanul Romei va sustine Barcelona
Francesco Totti, capitanul celor de la Roma, a fost invitat de Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, la finala UCL de la Berlin.Pentru publicul larg, invitatia este surprinzatoare pentru ca in momentul in care spaniolul a fost demis din functia de antrenor al Romei, a circulat zvonul ca motivul acestei plecari l-a reprezentat o relatie proasta pe care o avea cu Totti.

Cei doi au negat o asemenea varianta iar Luis Enrique a declarat ca “ a fost o placere sa lucrez cu el, Francesco e un mare campion". Totti a accceptat invitatia Barcelonei si e clar al carei echipe va fi suporter mai ales ca e cunoscuta rivalitatea dintre Juventus si Roma.

Cat despre Enrique, trebuie reamintit ca el a antrenat Roma in sezonul 2011-2012, cand a avut o incercare nereusita de imprima stilul Barcelonei in jocul echipei italiene. Adept al unei filosofii care pune in centrul strategiei de joc echipa,incepuse sa-l tina pe banca de rezerve pe Totti, fapt care a dus la un conflict de amploare cu suporterii echipei.(Acelasi lucru l-a incercat si cu Messi dar a fost oprit la timp de conducerea clubului).

Reamintim ca sambata, de la ora 21.45 , are loc, la Berlin ,finala UCL dintre Juventus si Barcelona. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră