Tot Universul complotează să ne calificăm la Europene. Numai noi nu vrem să participăm la complot

11 Oct 2015
Tot Universul complotează să ne calificăm la Europene. Numai noi nu vrem să participăm la complot
Situatie tragi-comica pentru nationala de fotbal a Romaniei:intr-o grupa cu echipe de mana a doua,speram, pentru calificarea la europene, la o victorie cu Insulele Feroe, una dintre cele mai slabe reprezentative din lume.

Statistica e de partea noastra, am jucat de cinci ori si tot de atatea ori am obtinut victorii. Un meci l-am castigat cu 7-0 si, la golaverajul general, am primit doar un singur gol.

Dar jocul nationalei, ineficient si mediocru, ne da emotii si nu e nici o exagerare cand suporterii echipei vad si o varianta catastrofala.

Pentru calificare e nevoie de o victorie care ne-ar asigura locul doi si ,implicit, calificarea. Mai exista si varianta unui egal care ne-ar duce in Franta numai daca Ungaria nu castiga meciul disputatat cu Grecia la Atena.

In ipoteza ca ungurii ii bat pe nefericitii greci noi ne putem califica de pe locul trei numai daca in celelalte grupe Irlanda, Croatia, Albania sau Ucraina nu obtin victorii-functioneaza aici varianta celui mai bun loc trei.

Avem sanse de calificare si in varianta unei infrangeri.Daca se va intampla asa , putem ajunge in Franta daca Ungaria va pierde la Atena sau, de pe locul trei,ne calificam daca Albania, Croatia, Irlanda sau Ucraina nu obtin victorii.

Dupa cum se vede , tot Universul comploteaza sa ne calificam dar nu e exclus ca, ca in stilul nostru pompieristico-ghinionist, sa ratam aceasta prezenta la europenele franceze.

Altfel spus, numai noi nu vrem sa participam la complot.

Dar cum ii batem pe semi-amatorii feroezi(din formatie fac parte un educator la gradinita, un profesor, altul e tamplar iar un mijlocas e gardian) tanad cont ca suntem renumiti pentru faptul ca nu reusim sa dam goluri?

Pe langa speranta clasica ca ei  vor da autogol poate ca ne va ajuta vantul care va baga mingea in plasa portii lor-meteorologii estimeaza ca la ora meciului acesta  va bate cu 40 de kilometri la ora.

Ca doar nu va fi vorba de poarta noastra.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră