Ştire bombă: David de Gea a semnat un nou contract cu Manchester United. Va avea 200.000 de lire pe săptămână

11 Sep 2015
Ştire bombă: David de Gea a semnat un nou contract cu Manchester United.  Va avea 200.000 de lire pe săptămână
Portarul echipei din Manchester, atât de dorit de Real Madrid, a semnat astăzi, 11 septembrie, un nou contract cu echipa care l-a consacrat, valabil până în 2019. În negocierile cu Real, Manchester United a cerut o sumă record pentru un portar de 33 de milioane de lire sterline. Având în vedere că portarul lui United a fost de două ori Player of the Year în ultimele două sezoane, suma nu era deloc mare. Dar Real a afirmat iniţial că suma e prea mare, după care au fost problemele cu trimiterea actelor de transfer, în care ambele cluburi s-auacuzat că au trimis prea târziu cele necesare. După ce agentul Jorge Mendes a ajuns astăzi, 11 septembrie, la Manchester, publicaţia Manchester Evening News a anunţat că David de Gea a semnat un nou contract cu United, valabil până în 2019, cu drept de prelungire încă un an, pentru 200.000 de lire pe săptămână. Având în vedere că Rooney, căpitan al echipei Man United şi al naţionalei Marii Britanii, are 250.000 de lire pe săptămână, David de Gea va fi cel mai bine plătit portar din istorie.

De Gea: " Sunt încântat să încep un nou capitol în cariera mea la United. Întotdeauna mi-a făcut o deosebită plăcere să joc alături de aceşti forbidabili jucători de la United în faţa fantasticului public de pe Old Trafford. Aici este locul ideal, unde îmi pot continua cariera.”

Louis van Gaal : ”Sunt realmente încântat că David a semnat un nou contract cu Manchester United.  El este unul dintre cei mai buni portari din lumea fotbalului. Sunt fericit că va face parte diin echipă, mulţi ani, de acum încolo. David a avut o foarte importantă contribuţie la performanţele obţinute în sezonul trecut. "

Alte stiri din Sport

Ultima oră