Stie Shakira ce tine la usa? Pique a ajutat Bilbao sa ia Supercupa Spaniei

18 Aug 2015
Stie Shakira ce tine la usa? Pique a ajutat Bilbao sa ia Supercupa Spaniei
In minutul 57 al partidei Barcelona-Atletico Bilbao cei 88.000 de spectatori de pe Camp Nou au incremenit. Nu pentru ca echipa lor a luat gol ci pentru eliminarea lui Pique.

Irascibilul fundas al Barcelonei si-a pus echipa intr-o situatie imposila si a facilitat celor de la Bilbao castigarea unui trofeu pe care, la urma urmei, l-au meritat.

Eliminarea fotbalistului s-a dovedit a fi meritata pentru ca,ulterior, s-a aflat ca sotul Shakirei l-a injurat pe arbitru ca la usa cortului(Pique risca, potrivit noului regulament, o suspendare de pana la 12 etape).

Dar dincolo de acest incident, decisiv in buna masura in economia jocului, s-a dovedit ca multe lucruri nu merg la Barcelona. Echipa catalana a primit 9 goluri in trei partide(4 cu Sevilla si 5 cu Bilbao) si a inscris doar 6. Apararea e practic inexistenta iar angrenajul tiki-taka nu a functionat deloc.

Totusi,poate ca Barcelona avea nevoie de acest dus rece  si e clar ca nici macar o echipa de ademenea talie nu stie sa-si gestioneze succesul.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră