Steaua Dinamo 0-0. Zero!

09 Aug 2015
Steaua Dinamo 0-0. Zero!
Primul 0-0 din ultimii 16 ani intre Steaua si Dinamo, ultimul egal alb fiind consemnat pe 15 mai 1999. 
Meciul a fost slab din punct de vedere calitativ, haosul, pasele greșite și chiar ciocnirile între coechipieri fiind evenimentele ce au putut fi consemnate în cronica partidei.

Gigi Becali - "Am avut ocazii. Am cîştigat un mijlocaş central şi cred că Hamroun este cel mai bun din Liga 1. Noi nu avem atacant. Ne trebuie un vîrf pentru că nu marcăm. De asta nu am cîştigat azi.
Nu avem nevoie de mijlocaşi centrali. Şi Alcenat e bun, dar azi a fost adormit. Avem jucători care sînt buni la echipe mici, dar nu fac faţă la o echipă mare.
Vreau să aduc un fundaş central, pentru ca Toşca să joace fundaş stînga. Guilherme nu este jucător de nivel de Steaua.. Trebuie să construim. ".

Mircea Rednic - "Am avut cîteva oportunităţi, am fost periculoşi pe atac. Puteam înscrie. Mai mult nu am putut la meciul ăsta. Am suferit în partea a doua, ne-am apărat, dar ne-am apărat foarte bine. Au fost periculoşi cu Tade, au băgat al doilea atacant, dar în afară de ocazia cu bara şi faza cînd s-au jucat cu noi în careu, nu au avut mari ocazii. Îmi felicit jucătorii pentru punctul de astăzi.
Am avut nişte probleme la mijlocul terenului, am pierdut foarte multe mingi. Steaua a profitat, are şi jucători de calitate, cu mai multă experienţă. Eu am numai copii pe bancă, între 16 şi 18 ani. Mă aşteptam la mai mult de la Feussi, l-am scos pentru că el era mai mult preocupat să discute cu arbitrul, să vorbească cu jucătorii adverşi, decît să îşi facă datoria. Nici cînd joci foarte bine nu trebuie să dai indicaţii. Antrenorul face asta.
Arbitrajul a fost foarte bun. A fost un meci greu, cu multe faulturi. Avem o organizare defensivă la care toată lumea participă, se face foarte mult efort. Dar nu e suficient. Dinamo vrea mai mult. Nu am avut soluţii pentru atac. Cu jucătorii care au venit ieri şi azi, sper să facem treabă mai bună. Noi am jucat la posibilităţile pe care le-am avut, mai bine să analizeze ce au greşit la Belgrad. Important e să adunăm puncte, şi vorbim în iarnă. Jucătorii au o primă în contract, au o primă suplimentară, important e că nu au pierdut. Cînd joci cu Steaua nu mai contează banii".

Alte stiri din Sport

Ultima oră