Starul Liverpool, Roberto Firmino, a fost jefuit

09 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Starul Liverpool, Roberto Firmino, a fost jefuit

După jaf, ei au părăsit locuinţa lui Firminio, pe jos. "Fac apel la conştiinţa infractorilor şi le cer să se pună în locul victimelor, să se gândească cum s-ar simţi dacă aşa ceva li s-ar întâmpla lor. Le cer să returneze bunurile furate, pe orice cale", a declarat detectiv-inspectorul Steve Christian, de la Poliţia Liverpool.

Firmino şi soţia sa, Larissa, cu fetiţa de un an şi băieţelul nou-născut nu se aflau acasă, în locuinţa lor din Mossley Hill, din sudul oraşului Liverpool, la momentul jafului, şi s-au mutat la un hotel după incidentul nefericit petrecut la 22 decembrie.

Conform cotidianului The Sun, aceeaşi bandă de hoţi ar mai fi încercat să dea o spargere, dar a fost cât pe ce să fie surprinşi de familia care se întorcea acasă. La câteva zile după jaf, Firmino care a semnat cu Liverpool pentru 29 milioane de lire sterline, a fost acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în centru oraşului, în Ajunul Crăciunului. Jucătorul în vârstă de 25 de ani, venit de la clubul german Hoffenheim şi plătit cu 100.000 de lire pe săptămână, va merge în faţa magistraţilor de la Curtea din Liverpool pentru a i se prezenta acuzaţiile.

Jaful este ultimul dintr-o serie care au vizat casele unor fotbalişti din Premier League. Multe dintre aceste jafuri au avut loc în zilele când proprietarii locuinţelor aveau meciuri importante.

Alte stiri din Sport

Ultima oră