Serena Williams a învins-o pe Simona Halep la Indian Wells: Le cer scuze românilor! (VIDEO)

17 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Serena Williams a învins-o pe Simona Halep la Indian Wells: Le cer scuze românilor! (VIDEO)

La interviul de pe teren imediat după meci. Serena și-a cerut scuze față de numeroșii fani pe care Simona i-a avut în tribune.

"Le cer scuze românilor! au fost mulţi azi aici şi le cer scuze pentru că am învins-o pe Simona. Ea este o jucătoare valoroasă, care ştie când să fie periculoasă, dar eu am încercat să fiu mai bună azi", a spus Williams dupa meci.

Liderul ierarhiei mondiale s-a impus după doar o oră și nouă minute în fața deținătoarei trofeului, la capătul unui meci în care a dominat-o fizic pe Halep, numărul cinci mondial.

Serena a reușit 28 de lovituri direct câștigătoare în acest sfert de finală, în timp ce Simona a avut doar 9.

Williams a reușit să câștige 81% dintre punctele jucate cu primul serviciu, față de 58% Simona, și jumătate dintre punctele jucate pe al doilea serviciu al Simonei, în condițiile în care aceasta a avut doar 62% procentajul primului serviciu.

Simona Halep va primi pentru participare un cec de 128.215 dolari și 215 puncte WTA, Serena urmând să joace în semifinale cu poloneza Agnieszka Radwanska, a treia favorită, care a trecut de cehoaica Petra Kvitova cu 6-2, 7-6 (3).

Următorul turneu la carea va participa Simona Halep va fi cel de la Miami (22 martie-2 aprilie), tot din categoria Premier Mandatory. La ediţia trecută, românca a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă tot de Serena Williams.

Alte stiri din Sport

Ultima oră