VESTE NEAŞTEPTATĂ. SIMONA HALEP spune adio turneului de la China Open. Cea de-a doua jucătoare de tenis a lumii s-a retras după 50 de minute

04 Oct 2015
VESTE NEAŞTEPTATĂ. SIMONA HALEP spune adio turneului de la China Open. Cea de-a doua  jucătoare de tenis a lumii s-a retras după 50 de minute
Simona Halep s-a retras de la Beijing. Campioana noastră a acuzat probleme la piciorul stîng şi părăseşte terenul după doar 50 de minute, retrăgându-se din primul tur de la China Open la scorul de 5-4 în primul set pentru Lara Arruabarrena. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de trei ori, românca impunându-se de fiecare dată.

Simona Halep a încheiat astfel cu abandon ultimului turneu de categorie Premier Mandatory al sezonului 2015, din postura de principală favorită din cauza unei accidentări la tendon.

Simona Halep a început tenisul la patru ani 


A început tenisul la patru ani ani, iar anul trecut a ajuns pe locul 2 WTA şi a jucat finala de la Roland Garros, pierdută în faţa rusoacei Maria Şarapova. Tot în 2014 a învins-o fără drept de apel pe Serena Williams, la turneul campioanelor de la Singapore. În acest an a câştigat 3 turnee. Victoria în fața Serenei Williams reușită anul trecut este poate cea mai improtantă din cariera Simonei, chiar dacă tot în 2014 a ajuns în finala celebrului turneu de la Roland Garos, pe care a pierdut-o în fața rusoaicei Maria Şarapova.

Tatăl său, Stere Halep , povesteşte că Simona a avut încă de la 10 ani visul să ajungă la Roland Garos, după ce cu 6 ani mai devreme începea să joace tenis la Constanţa, sub îndrumarea antrenorului Ion Stan. Halep s-a făcut cunoscută în lumea tenisului mondial încă de la vârsta de 16 ani atunci când a ajuns printre cele mai bune junioare din lume şi s-a impus la Roland Garros, pe tabloul rezervat tinerelor jucătoare. Până acum în carieră, Halep are 11 titluri, dintre care 6 le-a câştigat în 2013. Ea se poate lăuda cu peste 10 milioane de dolari pe care i-a câştigat în urma victoriilor de pe terenul de tenis.



Alte stiri din Sport

Ultima oră