Simona Halep, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan: Am vrut să intru pe teren şi să joc cel mai bun tenis al meu

30 Sep 2015
Simona Halep, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan: Am vrut să intru pe teren şi să joc cel mai bun tenis al meu
Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul unu, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Wuhan (China), după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, poziţia 32 în ierarhia mondială.

"Mă simt foarte bine, este un sentiment extraordinar. Mă bucur că m-am întors aici şi că am câştigat. Am intrat bine pe teren şi sunt încrezătoare. Am vrut să intru pe teren şi să joc cel mai bun tenis al meu. Nu este uşor să joci din postura de principală favorită a turneului", a spus jucătoarea din Constanţa după întâlnirea din turul doi al competiţiei.

Simona Halep are cele mai multe victorii pe suprafața hard în acest an în circuitul profesionist, 40. Românca domină ierarhia, fiind urmată la mare distanță de Karolina Pliskova (31 victorii) și Serena Williams (30).

Halep a avut nevoie de doar 64 de minute pentru a obține a șasea sa victorie din tot atâtea meciuri cu Pavliucenkova, încheind partida în mare stil, cu un as.

"Azi am jucat un tenis bun. Am încercat să domin jocul", a declarat Halep la interviul de imediat după meci, pe teren. "Primul tur (Halep a debutat direct în turul al doilea, fiind principala favorită, n. red.) este întotdeauna unul foarte dificil, dar azi am intrat cu încredere, deoarece am avut multe meciuri bune și rezultate bune în America. Am intrat conștientă că voi face totul pentru a câștiga. Sunt bucuroasă pentru meciul de azi și abia îl aștept pe următorul", a explicat Halep, citată de site-ul WTA.

"E un lucru bun am câștigat primul meci anul acesta (la Wuhan, n. red.), pentru că anul trecut am pierdut", a precizat Simona

Alte stiri din Sport

Ultima oră