Simona Halep, în grupă cu Kerber, Keys și Cibulkova, la Turneul Campioanelor

21 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Simona Halep, în grupă cu Kerber, Keys și Cibulkova, la Turneul Campioanelor

Germanca Angelique Kerber este numărul unu mondial și principala favorită la Singapore, americanca Madison Keys este cap de serie numărul șase, iar Dominika Cibulkova (Slovacia) va fi cap de serie numărul șapte. Halep este a treia favorită a turneului.

Halep are avantaj în meciurile directe cu două dintre adversare, 4-3 cu Kerber, 4-1 cu Madison Keys, fiind condusă cu 3-2 de Cibulkova, dar pe care a învins-o anul acesta la Madrid.

În Grupa Albă vor evolua poloneza Agnieszka Radwanska, a doua favorită și deținătoarea trofeului, Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul patru, o debutantă, spaniola Garbine Muguruza, a cincea favorită, și ultima jucătoare calificată, care va fi decisă dintre rusoaica Svetlana Kuznețova și britanica Johanna Konta, potrivit Agerpres.

Halep participă pentru a treia oară la Turneul Campioanelor, după ce în 2014 a jucat finala cu Serena Williams, iar anul trecut nu a reușit să depășească faza grupelor.

Turneul de la Singapore se va desfășura în perioada 23-30 octombrie și va avea premii totale de 7 milioane de dolari. Sistemul de desfășurare va fi următorul: fiecare cu fiecare în grupe, primele două clasate se vor califica în semifinale, unde vor juca încrucișat, iar câștigătoarele vor juca finala.

Alte stiri din Sport

Ultima oră