Unde îşi sărbătoreşte Simona Halep ziua de naştere. A doua jucătoare de tenis a lumii împlineşte astăzi 24 de ani

27 Sep 2015
Unde  îşi sărbătoreşte Simona Halep ziua de naştere. A doua jucătoare de tenis a lumii împlineşte astăzi 24 de ani
Simona Halep împlineşte, astăzi, 24 de ani şi îşi sărbătoreşte ziua în China, acolo unde se pregăteşte pentru turneul de la Wuhan care începe săptămâna viitoare. Site-ul mariustuca.ro ii ureaza La multi ani!

A început tenisul la 4 ani, iar anul trecut a ajuns pe locul 2 WTA şi a jucat finala de la Roland Garros, pierdută în faţa rusoacei Maria Şarapova. Tot în 2014 a învins-o fără drept de apel pe Serena Williams, la turneul campioanelor de la Singapore. În acest an a câştigat 3 turnee. Victoria în fața Serenei Williams reușită anul trecut este poate cea mai improtantă din cariera Simonei, chiar dacă tot în 2014 a ajuns în finala celebrului turneu de la Roland Garos, pe care a pierdut-o în fața rusoaicei Maria Şarapova.

Tatăl său, Stere Halep , povesteşte că Simona a avut încă de la 10 ani visul să ajungă la Roland Garos, după ce cu 6 ani mai devreme începea să joace tenis la Constanţa, sub îndrumarea antrenorului Ion Stan.

Halep s-a făcut cunoscută în lumea tenisului mondial încă de la vârsta de 16 ani atunci când a ajuns printre cele mai bune junioare din lume şi s-a impus la Roland Garros, pe tabloul rezervat tinerelor jucătoare.

Până acum în carieră, Halep are 11 titluri, dintre care 6 le-a câştigat în 2013. Ea se poate lăuda cu peste 10 milioane de dolari pe care i-a câştigat în urma victoriilor de pe terenul de tenis.

Alte stiri din Sport

Ultima oră