Atmosfera incinsa in ultimele doua zile ale Sibiu Sands 2015

25 Iul 2015
Atmosfera incinsa in ultimele doua zile ale Sibiu Sands 2015
Piata Mica din centrul Sibiului a devenit litoralul ardelenilor in aceasta saptamana datorita organizarii acolo a turneului de volei pe plaja Sibiu Sands 2015. Atmosfera este incinsa in aceste zile nu doar datorita caldurii, ci si meciurilor foarte tari programate. Rivalităţile sunt mari şi în această seară se vor decide cele patru echipe de la Open Masculin, care duminică vor juca pentru premiul cel mare.

Favorita la castigarea intrecerii este echipa Fan Arad 2, campioana nationala la seniori dupa titlul castigat saptamana trecuta la Timisoara. „Am câştigat prima etapă şi suntem campioni naţionali en titre aşa că ne aşteptăm să ajungem în finală, dar ne simţim destul de uzaţi şi încărcaţi. Meciul de diseară oricum poate fi considerat una din finale, sunt cam cinci echipe care ar merita să ajungă acolo”, spune Adrian Holhoş, 35 de ani. Acesta a venit încă de la prima ediţie la Sibiu Sands şi spune că şi în acest an competiţia este „din punct de vedere organizatoric, ireproşabilă”. “Din punct de vedere al meciurilor, e mult mai greu ca în anii trecuţi, suntem mai în vârstă”, spune el, „dar dacă ma ţin balamalele vin şi la 100 de ani”.

Tot sâmbătă seară vor evolua pe terenul de nisip din Piaţa Mică şi medaliaţii cu argint la campionatul naţional, CSU Reşiţa (Gheorghe Ilie/Tudorel Farcaş). Aceştia îi vor întâlni pe câştigătorii dintre Tiger Security şi Moldova 77, una din prezenţele internaţionale la turneu. Echipa de peste Prut este la prima prezenta la turneul sibian, dupa ce componentii sai au fost remarcati vara aceasta la o competitie desfasurata la Mangalia.

„Organizarea este foarte bună şi Sibiul este un oraş extraordinar de frumos. La Mangalia ne-am întâlnit cu cei de la Tiger Security, unde am câştigat noi un meci şi ei unul, aşa că în această seară ne aşteaptă un meci foarte greu. Nu ne gândim încă la finală, să vedem cum jucăm diseară. Pentru noi Sibiu Sands este foarte important, este un turneu de pregătire pentru Jocurile Balcanice, unde sperăm să vedem şi echipe de seniori din România, lucru care nu prea s-a mai întâmplat în ultimii ani”, a spus Roman Dudicov, multiplu campion la campionatele din Republică de volei pe plajă şi de sală. Acesta face echipă cu Timofei Chisleacov, campion naţional la volei pe plajă, în 2014.

Meciurile finale de la toate categoriile vor avea loc duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 10.

Alte stiri din Sport

Ultima oră