Serena Williams se retrage de la Turneul Campioanelor.Halep devine principala favorită. Dar numai pe hârtie

01 Oct 2015
Serena Williams se retrage de la Turneul Campioanelor.Halep devine principala favorită. Dar  numai pe hârtie
Serena Williams, cea mai mare campioana a tenisului din ultimii 15 ani, a anuntat ca nu va participa in acest an la Turneul Campioanelor.

Totodata, americanca si-a anulat si participarea la China Open.

''Am jucat accidentată cea mai mare parte a anului — la cot, la genunchi, iar în într-un anumit meci, la Flushing Medows, am avut probleme la inimă. Sunt un competitor ambitios și vreau să joc cât mai mult pot și cât mai bine. Este o decizi dificilă, dar am lutat-o din respect pentru acest sport. Evolutia mea in tenis in acest an a fost atat extrem de buna cat si, nu o data, dezamagitoare” a declarat Williams.

Multa lume crede ca acest anunt prefateaza o posibila retragere tinand cont ca Serena are 34 de ani si 16 ani de cariera la cel mai inalt nivel.

Trebuie reamintit ca Serena a castigat in 21 de titluri de grand Slam ceea ce arata anvergura carierei sale. Abandonul Serenei o face pe Simona Halep principala favorita a Turneului Campioanelor tinand cont ca ea este numarul doi WTA.

Dar asta numai pe hartie pentru ca in realitate, tinand cont de fluctuatiile incredibile ale jocului Simonei, aceata eticheta de “principala favorita” are multe semne de intrebare.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră