România, gata de plecare la Rio! COSR a prezentat echipamentele sportivilor pentru Jocurile Olimpice

21 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
România, gata de plecare la Rio! COSR a prezentat echipamentele sportivilor pentru Jocurile Olimpice

Echipamentul sportiv, realizat de compania italiană Kappa, este alcătuit din pantaloni bleumarin, tricouri albe, galbene și roșii și treninguri bleumarin.
Pentru momentele oficiale, olimpicii au la dispoziție două ținute create de casa franceză de modă Luis Purple.

Cea casual este compusă din articole de culori diferite, în timp ce cea elegantă reprezintă de fapt un costum. Încălțămintea sportivilor este asigurată de firma daneză Ecco.

Cei care au defilat îmbrăcați în ținutele delegației României la Rio 2016, pe esplanada din fața sediului forului olimpic român, au fost componenții lotului de scrimă de tineret al României.

În cadrul festivității a fost lansată o aplicație de mobil intitulată 'Team Romania', disponibilă pentru telefoanele care rulează sisteme Android și iOS, prin care utilizatorii pot afla informații despre sportivii români și rezultatele acestora la Rio de Janeiro.

Echipa Olimpică a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august) are în componență 98 de sportivi și 7 rezerve.

România va participa la 15 discipline sportive, iar cele mai numeroase loturi sunt cele de la atletism (24) și canotaj (18).

Sursa foto: prosport.ro

Alte stiri din Sport

Ultima oră