Real Madrid îi "suflă" doi jucători Barcelonei

08 Mai 2017 | scris de Radu Popescu
Real Madrid îi "suflă" doi jucători Barcelonei

Două lovituri pentru Barcelona:doi jucători care erau aproape transferaţi pe Camp Nou s-au răygîndit şi au optat pentrz Real Madrid. Theo Hernandez, un fundaş de 19 ani, aflat în proprietatea lui Atletico Madrid-împrumutat în acest sezon la Deportivo Alaves-a semant deja cu Real,probabil oferta financiară a madrilenilor a fost mai consistentă. La fel cum s-a întîmplat şi Cu Vinicius jr. de la Flamengo,cel despre care toată lumea spune că va fi noua marea vedetă a fotbalului brazilian. În vîrstă de doar 16 ani, Vinicius este considerat un talent de excepţie,comparabil încă de la această vîrstă cu Neymar.

 

Barcelona l-a dorit mult pe acest jucător, a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro iar Flamengo ăşi dăduse deja acordul. Îm ultimul moment a apărut Real Madrid care a plusat la suma de transfer, adică 40 de milioane de euro iar Barcelona pare să se fi retras din cursă.

Două lovituri pentru clubul catalan ,cu atît mai dureroase cu cît cei doi jucători vor ajunge la rivalul istoric din Madrid.

Alte stiri din Sport

Ultima oră