Nebunia banilor din fotbal. 120 de milioane de euro pentru un fotbalist de 18 ani

22 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Nebunia banilor din fotbal. 120 de milioane de euro pentru un fotbalist de 18 ani

Nebunia sumelor uriaşe de bani plimbate prin fotbalul profesionist continuă.Acum la modă este atacantul Kylian Mbappe de la Monaco. Ultimele evoluţii au arătat un fotbalist de clasă drept care marile cluburi se bat să-l transfere. Şi aşa a a început sarabanda banilor. PSG,împinsă de dorinţa şeicilor din Qatar de a cuceri Liga Campionilor, oferă 80 de milioane de euro.

Replica a venit aproape imediat tocmai-nicio surpriză-de la Real Madrid. Perez ar fi dispus să ofere 120 de milioane de euro,cea mai mare sumă oferită vreodată pentru un jucător. Aici apare şi faimosul impresar Jorge Mendes, prieten bun cu boss-ul formaţiei din Madrid dar şi sfătuitor al proprietarului clubului monegasc, rusul Rybolovlev. Care rus nu ar vrea sa-şi dea jucătorul minune chiar rivalilor din Saint-Germain. Mai ales că dinspre Madrid ar putea veni atît de mulţi bani.

Pe fir mai e şi Baqrcelona dar clubul catalan nu prea pare dispus să intre în această sarabandă a sumelor de bani fără limită. Mai ales că e vorba de un jucător de 18 ani. Pentru că atît are Mbappe,18 ani. Garantează cineva evoluţia lui viitoare ? Evident că nu şi riscul ca jucătorul lui Monaco să fie ,de fapt, o mare decepţie e mare.

Dar licitaţia continuă şi rămâne să vedem la cît se vor opri competitorii.

Alte stiri din Sport

Ultima oră