Noroc şi huiduieli la Madrid. Real se distanţează faţă de Barcelona

30 Ian 2017 | scris de Radu Popescu
Noroc şi huiduieli la Madrid. Real se distanţează faţă de Barcelona

Etapă norocoasă pentru Real Madrid în La Liga:principalele urmăritoare n-au obţinut rezultatele scontate pe cînd echipa lui Zidane a obţinut o victorie neaşteptat de lejeră. Astfel, Real a învins cu 3-0 Real Sociedad , chiar pe Bernabeu. În acest timp, Barcelona a scos un 1-1 chinuit pe terenul celor de la Betis Sevilla. Catalanii au şi o scuză:un gol al lui Neymar nu a fost văzut de arbitru.

Cealaltă următitoare, Sevilla, a clacat ,surprinzător la Barcelona,1-3 cu Espanyol-şi cînd te gîndeşti că în etapa trcută învinsese Realul cu 2-1.

 

Nici Atletico Madrid nu a făcut cine ştie ce, doar un 0-0 cenuşiu cu Deportivo Alaves,în depasare.

Altfel spus,toate cele patru echipe care aspiră să detroneze Realul din poziţia de lider nu au reuşit să cîştige meciurile disputate.

 

Aşa că echipa din Madrid are un avans de patru puncte faţă de Barcelona şi Sevilla şi nu mai puţin de 10 puncte faţă de Atletico. Şi dacă ne gîndim că Real mai are un meci restanţă cu Valencia e clar că formaţia madrilenă are şanse mari să-şi mărească avnsul faţă de următoarele clasate.

 

Şi,totuşi, echipa lui Zidane a fost fluierată de suporterii săi ,chiar pe Bernabeu.

Mai precis Danilo, Benzema şi Ronaldo s-au trezit că suporterii îă huiduie atunci cînd greşeau. Danilo este cel care a dat autogolul victoriei celor de la Sevilla, Benzema trece printr-o vădită lipsă de formă iar Ronaldo dă impresia că mai mult încurcă-există un curent de opinie,în presă dar şi în tribune, potrivit căruia portughezul nu mai face faţă rigorilor şi ambiţiilor echipei madrilene.

 

 

 

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră