Real Madrid ii cere scuze lui Navas.Dar salariul tot nu i-l mareste

02 Sep 2015
Real Madrid ii cere scuze lui Navas.Dar salariul tot nu i-l mareste
Keylor Navas, portarul costarican al lui Real Madrid, a fost si el unul din protagonistii telenovelei cu transferul lui De Gea de la Manchester la clubul din Madrid. Inclus in tranzactie ca moneda de schimb, Navas avea promisiunea de la Manchester ca I se va dubla salariul:de la 2 milioane de euro, cat are la Madrid , la 4 milioane de euro pe an.

In noaptea tranzactiei el se afla intr-un avion privat asteptand aprobarea Realului. Graba era mare deoarece Manchester il voia in aceiasi nopate pentru a face vizita medicala in dimineata imediat urmatoare.

Transferul a cazut asa ca Navas s-a reintors la capriciosul club al lui Perez. Fanii lui Navas din Costa Rica au iesit in strada sa sarbatoreasca ramanerea acestuia la clubul madrilen-Real este foarte popular in aceasta tara-si chiar fanii spanioli, ceva mai comozi, si-au manifestat satisfactia pe Facebook.

La primul antrenament, coechipierii sai l-au intampinat cu aplauze si se spune ca niste sefi de la Real si-au cerut scuze pentru toata situatia penibila in care a fost pus.

Toate bune si frumoase dar pagubitul din aceata poveste este tot Navas:la Manchester I se marea salariul cu doua milioane de euro iar celor de la Real nici nu le trece prin cap sa-i “repare” onoarea cu ceva in plus.
Doar niste scuze care nu costa nimic. Sa nu mai vorbim ca din toata aceasta poveste De Gea s-a ales cu 10 milioane de euro-atat ii da Real, prin contract, daca nu va semna prelungirea cu Manchester.

Numai bietul Navas nu s-a ales cu nimic.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră